Ska försöka att skärpa mig!

Hej! För den som av någon konstig anledning gillar att läsa min blogg ber jag om ursäkt för hur dåligt jag har skött skrivandet. Jag har helt enkelt gjort rätt mycket på senaste tiden, och jag har nog inte riktigt prioriterat att blogga med så jämna mellanrum som jag borde. Jag ska försöka att ändra på det!

För övrigt kan jag tala om att jag har avverkat mina tre första dagar på SP08. Det känns fortfarande rätt konstigt att jag går första ring, att jag inte går på Gudmundråskolan och att jag inte har samma personer omkring mig på skolan som tidigare. Dessutom känns det konstigt att jag inte längre tillhör 9a, och det visade jag tydligt idag. Jag skulle nämligen fylla i ett papper, och där det stod "klass:" skrev jag "9a". Som tur var kom jag på en gång på mig själv, men ja..det där gamla verkar inte ha gått ur en än, som ni märker.

Klassen känns överlag bra måste jag nog säga, och linjen verkar överhuvudtaget passa mig ganska bra, hoppas jag i alla fall. Lärarna verkar trevliga, hur de är som lärare kan jag inte uttala mig om ännu, men första intrycket gör att det känns som om det kan bli bra:) Ett stort plus är även att Elin blev kvar i Kramfors för att gå SP, superbra tycker jag!

Nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället, dessutom kom pappa just innanför dörren, och eftersom min mage kurrar som bara tusan ska jag snabba mig ner och tvinga karln att skynda sig med maten. Hoppas att jag får lite mer tid att skriva framöver, det blir upp till bevis. Adjö för denna gång i alla fall!

Skönt och slappt

Hej igen! Efter att jag skrev förra inlägget segade jag på precis likadant som jag gjorde innan. Jag snackade i telefonen, satt vid datorn och gjorde i princip inte ett skit. När klockan var lite över fem(!?) tog jag av mig sovkläderna för att sedan klä på mig, sminka mig lite och göra mig av med min hårcirkel som jag skrev om i mitt förra inlägg. Det gick fint, och vid sex var jag hos farmor och farfar för att käka middag och hälsa på dom lite. Det var gott, sedan spelade vi kort och hade allmänt mysigt! Dessutom gick det nog åt någon timme där till att snacka med emelie i telefonen också, vilket även det var härligt slappande. Både dagen och kvällen har varit riktigt härligt slapp, men nu ska jag nog snart slappa extra mycket genom att dra mig till sängen.

För någon dag sedan skrev jag här att jag hoppas att dom som flyttar ska få det superbra, och jag kan meddela att idag pratade jag med moa som bara hade positiva saker att säga. Hon sa att skolan och klasskompisarna verkade bra, och att hon inte hade kunnat fått ett finare boende. Det kändes skönt att höra med tanke på att hon faktiskt bor ensam femtio mil härifrån, hade inte varit så roligt att höra att hon hade otrivts... Hoppas på en lika bra fortsättning där nere nu! :)

Nej, nu går klockan mot halv tre och jag kanske borde börja ställa tillbaka dygnet med tanke på att skolan börjar på måndag. Äsch, jag brukar kunna fixa det utan att förbereda mig i hundra år, men jag kanske inte borde stanna uppe till fem eller liknande i alla fall. Nej, nog om tider och annat nu, godnatt!

Lite om gårdagen och min lugg

Hejsan! Nu har anna precis åkt hem eftersom hon ska ha träning, och därför passar jag på att skriva lite nu, när jag ändå inte har något speciellt för mig. Igår kom anna som jag skrev, och vi for på match där vi även träffade johannes och kasim. Kramfors förlorade, surt, men det var inget att deppa över. Nej, vi stannade kvar ett tag på ip i alla fall, och sedan tjatade folket(då även simon som hade duschat osv. efter matchen) till sig att åka till mig. Vi gjorde det, och där satt vi mest och snackade till dess att johannes skulle fara hem runt tolv, då började vi spela spel. Närmare bestämt scrupler, roligt! Vid två-tiden gav sig simon och kasim av och kvar var anna som skulle sova över. Vi låg och snackade ett tag, men vid fyra släckte vi lampan för att sova.

Idag hann vi inte göra speciellt mycket, eftersom vi segade så när vi vaknade. Nu har hon i alla fall åkt hem, och jag ska göra något åt hur jag ser ut. Hela min lugg står rakt upp åt alla håll, jag har med andra ord en hårcirkel på huvudet. Hej på ett tag!

Många försvinner härifrån

Tja! Det var ett litet tag sedan sist, men igårkväll/natt när jag skulle skriva, var jag för trött för att påbörja ett inlägg som ska vara läsligt för allmänheten. Jag kom nämligen hem runt två från skåningarna, som jag säger. Nu undrar ni vad jag har varit hos för skåningar, men det var nämligen så att jag och jennifer var med varandra hela dagen igår, och på kvällen träffade vi therese, elin, nattis och emelie för att hänga med dom till två skånska grabbar, som dom har lärt känna, som har flyttat hit för att gå gymnasiet :) Där fanns även en grabb från uppsala, och det var trevligt att träffa lite nytt folk tycker jag :D Ja, sedan hände det inte speciellt mycket mer igår, förutom att jag var bjuden till mormor på lunch. Det var pannkakor som serverades, och jag funderar fortfarande över varför inte mamma får sina pannkakor lika goda som mormor ;)

För övrigt börjar nu folk att flytta en efter en, vilket känns sorgligt. Folk man tidigare har sett på skolan varje dag, kommer helt plötligt inte att vara där. Och folk man kan har kunnat träffat någon timme en kväll om man har fått lust, bor nu inte länge på gångavstånd... Men som tur är har de flesta inte flyttat längre än tio mil härifrån, vilket i alla fall känns bra. Då kan man ju ses på helger och liknande utan problem :)

Däremot snackade jag med mosi igår, och där är det tyvärr inte bara frågan om tio mil. Hon flyttade nämligen till stockholm igår, vilket känns tråkigt. Samtidigt känns det ändå kul, för man är ju så klart glad för hennes skull :) Och som jag och moa har sagt, det är ju bara vi som kan se till att inte tappa kontakten, även fast vi nu bor 50mil ifrån varandra. Så är det ju med alla andra också, vi får inte glömma varandra och ge allt ett slut nu, bara för att vissa flyttar! Det vore sjukt tråkigt, och det får bara inte hända tycker jag!

Nu kan jag dessutom passa på att önska alla som flyttar lycka till! Jag hoppas att ni kommer att trivas och få det bra, och jag hoppas som sagt att vi kan ses och hålla kvar den nuvarande vänskapen i fortsättningen också.

Det var allt jag hade att säga för tillfället. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka och städa, träffa anna och kolla på fotboll. Sedan får vi väl se vad som händer ikväll, något blir det nog alltid i alla fall :) Jag hör av mig när jag får tid och lust, adios!

Väderguden?!

Hola! Nu har jag verkligen konstaterat en sak, som jag länge har anat; Gud vill inte som jag när det gäller vädret! Jag jobbade som sagt idag, och precis som förra söndagen(när jag också jobbade) var det sol och fint. Det var fint i söndags, och det var fint idag, men där emellan när jag har varit ledig har det minsann inte varit något väder att skryta med. Det känns en aning tungt måste jag säga! Men men, det finns väl värre problem här i världen, jag överlevde väl det här också verkar det som ;) Även om det var jobbigt att stå inne i en kiosk och känna solens värme gassa genom luckan under timmarna när solen är som skönast. Får hoppas på bra väder imorgon också, men det tvivlar jag på att det kommer att bli, bara för att jag INTE jobbar...

Idag har jag inte hunnit med speciellt mycket mer förutom jobb känns det som. Resten av dagen har gått åt till att käka daimtårta, duscha, läsa och sitta vid datorn. Det har med andra ord varit en riktigt slapp och slö kväll för mig, men det var faktiskt skönt för en gångs skull :)

Och elin altin, här kommer mitt svar(på frågan du riktade till mig i din blogg). - Du är antagligen brun, det kan jag säga utan att ha sett dig. Under tiden jag har känt dig har jag nämligen lärt mig att du tydligen blir brun oavsett väder ;) Kul för dig! Däremot inte för mig, dela med dig för satan;) haha.

Nej, nu ska jag gå och göra mig klar för natten. Sedan blir det lite mer läsning innan jag ska sova. Imorgon är det emilia som gäller, vilket känns riktigt roligt med tanke på att det är på tok för länge sedan sist! Tjohej!

Lördag

Hej igen! Nu sitter jag här och lyssnar på lars winnerbäck(<3) och äter jordnötsringar, gott! Jag har rätt nyss kommit hem från min gamla mellanstadielärare. For nämligen till irene runt sju för att lämna några grejor och hälsa på en sväng. Den där svängen blev låååång som ni förstår eftersom jag ganska nyss har kommit hem... Men ja, det var riktigt trevligt, eftersom irene är ungefär så snäll som man kan bil. Synd att man inte fick ta med henne som lärare genom både högstadiet och gymnasiet. Nog för att vissa andra kan vara bra, men nej, ingen är som irene i vilket fall. Jag antar att jag har medhåll av andra som har haft henne?! :)

Vad har jag gjort mer idag då? Ja, inte speciellt mycket förutom att jag var i bollsta och kollade på fotboll med lite folk. Det var div.5, bollsta-kramfors. Det slutade som väntat med att bollsta vann, dessutom med ganska stora siffror. Dock tycker jag att kramfors spelade rätt så bra ändå.

Nej, det här ska inte bli ett allt för långt inlägg. Jag har för det första inget speciellt att säga(vilket jag i princip aldrig har), och dessutom ska jag jobba imorgon. Det är trav på dannero, och vid elva kommer therese och hämtar mig så åker vi upp för att göra lite nytta i någon kiosk eller så :) Jag hoppas för ovanlighetens skull att det inte blir så varmt. Förra gången det var trav höll jag nämligen på att kokas och svettas ihjäl inne i en relativt liten, och stekhet kiosk! Det var allt för den här gången, adjö!


Lite om dagen

Halloj! Nu tänkte jag berätta lite kort om min dag, eftersom jag inte har något annat att skriva för tillfället(eller det kanske är rätt vanligt, aja, skitsamma!). Det första jag gjorde idag var att möta jennifer vid hennes jobb, för att sedan åka vidare mot wedins, eftersom mamma hade ringt och sagt att det var superbra rea där tidigare på dagen. Hon hade rätt i det, och ett par skor kunde ja i alla fall hitta, kung! :) Sedan bar det av hem till jejje, och där tog vi det mest lugnt, till en början i alla fall. Sedan smög sig hennes damp fram, och till slut var hon helt galen, men det var rätt roligt att kolla på måste jag säga :D Well, sedan for jag hem och efter ett tag kom anna.w och vi åkte ner på grabbarnas fotbollsträning. Efter den blev det sylos/jakten och sedan gympasalen med jennifer, anna.w, therese, jossie, mathilda, johannes, kasim, simon, chrille, tobbe, magnus, petter, pontus, och anna.n som kom efter ett tag(hoppas jag inte glömde någon). Det var roligt, de flesta spelade lite av varje och var rätt så galna vissa stunder, och några gjorde mig sällskap som publik :) Det var bra det må jag säga! Ja, där blev vi kvar till efter ett någon gång, och nu sitter jag här och gör mest ingenting.

Oj, klockan är strax tre, jag borde nog dra mig till sängs. Men först måste jag plocka ordning på alla miljontals klädesplagg som just nu täcker typ hela min säng... Känns lite jobbigt, men jag har nog inget val. Dags att verkställa dessa funderingar nu tror jag! Skriver nog mer imorgon, för den som vill veta :)

Förresten, på tal om imorgon. Bollsta-kramors, div. 5 tjejer. Ska bli en rolig match att se! Adios!


Moa

Hej gott folk! Just nu sitter jag hos moa och tittar mig runt i hennes rum som är belamrat med en blandning av de relativt nödvändiga och högs onödvändiga saker man någonsin kan tänka sig. Jag förstår helt enkelt inte vad hon får allt ifrån, det är helt sjukt! Jag menar, hur många ungdomar i sverige har skyltdocksben med korvleggings och pumps på sitt rum? Och hur många har en sådan här stor platsgubbe med en gigantiskt glass i handen, som normalt står utanför typ gatukök, stående efter väggen? Det var bara två av alla alternativ jag hade kunnat tagit på sjuka saker denna kvinna står som ägare för ;)

Gårdagen spenderades hemma hos mig med anna(som sov över), johannes, kasim, petter och pontus. Vi snackade och spelade lite sällskapsspel ute på vår altan, trevligt!

Nej, nu ska jag gå upp till mosi och kolla hur det går för henne med städningen hon håller på med, hoppas att jag iaf kan ta hälften av mina steg ut ifrån detta rum utan att kliva på något som ligger så vackert på hennes golv ;D Önska mig lycka till säger jag bara! Adjö för en stund!

Halva dagen har regnat bort

Hallå där! Nu sitter jag här i sovtröja och ser ut som ett spöke på alla sätt och vis. Jag kollade nyss på klockan och såg att den var halv fyra. Jag funderade över vad jag har gjort av min dag, men insåg att jag bara har varit vaken i cirka en och en halv timme, eftersom jag somnade om utan någon stress när jag vaknade av regnet imorse. Nu känner jag mig en aning less på att dagarna ska regna bort gång på gång när man väl är ledig, men nu ska jag försöka ta mitt förnuft till fånga och göra något vettigt av situationen. Jag kanske ska ta min bok och sätta mig ute och läsa, eftersom solen just har smugit sig fram en aning(grattis!), och eftersom boken är bra. Där fick jag faktiskt med något positivt i detta inlägg:) Sedan får jag väl se vad som händer senare, jag lär uppdatera ikväll igen om jag inte har något bättre för mig. Nu ska jag i alla fall inte skriva mer för denna gång, har ändå inte något läsvärt att säga. Ciao!

El día

Tjenixen! Just nu sitter jag här och slöar, därför passar det perfekt att skriva några rader om allt och ingenting ;D Jag kan börja med att klaga på vädret, hur länge tänkte solen leka kurragömma egentligen?! Aja, idag ringde jonna mig och vi insåg att det inte blir soligare av att klaga, och att vi inte blir lyckligare av att sitta hemma och räkna molnen på himlen. Just därför tog vi beslutet att åka på flogsta, trots att vädret egentligen inte var speciellt bra. Vi låg där och snackade och spelade kort, och några solglimtar fick vi faktiskt se :) Dock på tok för få, dags för en snabb vändning och ett riktigt kokhett väder den korta tiden som återstår av sommaren nu tycker jag! 

Kvällen tillbringade jag till en början på kärleksudden tillsammans med jonna, carro, jennifer, jossi och anna. Mysigt! Efter ett litet tag åkte vi till carro. Jennifer for nästan på en gång och då drog vi andra igång en plumpomgång. Vi var nog alla lite smått nervösa över att möta jonna, efter hennes skrytande berättelser om att hon har spelat plump på sitt sommarjobb var eviga fikarast under flera veckors tid. Hennes snack var mest tomma ord kan jag säga nu, med facit i hand. Hon kom näst sist, och jag vann, skönt att slå den där kaxiga typen minsann ;) Sedan blev det kubbspel i mörket(jag såg inte grejerna, men carro fixade en seger för oss) och efter det for anna. Bara jonna, jag och carro kvar då. Vi roade oss med lite olika kortspel och dom två hade allmänt roligt åt ingenting, medan jag fick se till att dom inte sprängde hela huset med alla gälla skik- och skattanfall ;D Det var en bra kväll i alla fall!

Nej, nu ska jag inte stjäla mer tid av er, och inte av mig heller för den delen. Nu är det läsning som gäller, innan jag somnar som en stock! Återkommer när jag känner för det, hej så länge!

Jag följer strömmen

Hola! Jag har precis som de flesta andra svenska medborgare skaffat mig en blogg. Jag vet egentligen inte vad jag kommer att skriva här, men det kan nog vara ett trevligt tidsfördriv trista, regniga dagar som idag. Jag lär skriva en del halvt intressanta, och andra väldigt ointressanta inlägg om jag känner mig själv rätt :) Aja, den som vill får läsa, och den som inte vill är inte tvingad.

För att säga något om dagen kan jag berätta att jag vaknade av regnet som piskade mot mitt tak, vilket ledde till tanken "nej, vad fan ska jag upp och göra?!". Jag drog täcket över huvudet och somnade om, skönt som bara den! Sedan vaknade jag runt ett (ja, jag älskar att sova på morgonen/dagen) och tänkte att nu kanske det är dags att bege mig upp och göra något åt mitt liv. Jag var lite seg, men efter halv två någon gång lämnade jag sängen. Strax efter det ringde westergrenskan och vid halv fem åt jag en macka som fick symbolisera min frukost idag :D

Nu har jag just kommit hem från städningen och snart kommer madre att ropa ner mig för middag, vilket min mage längtar efter just nu ;)

Just det, måste bara nämna att jag, anna, johannes, petter , milde och kasim våldgästade simon igår :D Det var rolig må jag säga. Simon blev rätt paff eftersom han inte trodde på mig när jag sa att det skulle bli av, där fick han så han teg :D 

Ja, jag börjar tydligen med ett rätt långt inlägg, men nu ska jag behärska mig. Det enda jag har kvar att säga är att jag varken har kunskap eller ork till att göra någon egen design på bloggen, därför får ni stå ut med en snabbt vald standardmall, ett tag i alla fall ;D  Adios!


RSS 2.0