Dagns + och -

+ Jag fick endast ett eftermiddagspass den här veckan och det inföll idag, hur kung var inte det när vädret ändå inte varit specillt bra? Jag har tur just nu tror jag, fick jobba förmiddag igår då det var superduperväder, och eftermiddag idag när det bara var skapligt. Happy!
- Henke och jag fick två vagnar med tvålrefilförpackningar att packa upp idag, och när vi kommit halvvägs med ena vagnen börjar förpackningarna mer eller mindre glida ur våra händer och vi förstår att någon av dem har läkt. Till slut visar det sig att en förpackning är fullständigt tom och vi blir tvungna att skölja av och torka alla återstående för att kunna sälja dem. Men nu ska ni inte tro att det var nog med detta, nej, samma sak var det nämligen också med den andra vagnen och vi fick börja om med sköljandet och torkandet även med de förpackningarna. Sist med inte minst städade jag upp en halv liter tvål som runnit ut över golvet under vagnarna, och sedan lämnade vi de sköljda förpackningarna, som vi just då bara ville spy på, inne på lagret eftersom vi slutade och därför inte hann plocka upp dem på hyllan, vilket egentligen var vad vi skulle gjort under den där tiden. Imorgon börjar jag klockan sju på morgonen, och undra vad jag får göra då....

Superdag!

Idag åkte jag och Anna med mami och papi till Hörsång, där vi träffade Martin och Robin. De kom med idén att vi fyra skulle gå några kilometer bort till Robins båt för att ta oss en tur, och efter några om och men gav vi oss iväg. Det visade sig sedan att det var ett riktigt bra beslut att vi hängde med, för det var superhärligt att åka båt och svalkas av varma vindar på havet, och efter båtturen fortsatte vi vårt stekande på en ministand vid Martins stuga och det var riktigt jäkla skönt! Det blev alltså en kanondag, så det tackar jag för!

Nu har jag rätt nyss kommit hem från Gissjö, och jag behöver duscha. Med tanke på att jag börjar jobba sju i morgon är det kanske dags att lämna datorn för att ta tag i det ganska snart, eller vad tror ni?

Lördagkväll

Kramfors förlorade matchen med 2-1, så det kändes inte alls bra.
Jag är sjukt trött (resultatet av en lång pratnatt med Linn och en supervarm dag), ska jag sova, redan? :O


Lördag

Om ni undrar var jag har hållit hus på sista tiden kan jag tala om det nu; UTE! Både igår och i förrgår spenderade jag min kväll på Gissjö med lite tjejer, och underbart mysigt kan jag lova att det var! Sedan sov Linn hos mig i natt och vi låg och snackade ända in på morgonkvisten, vilket även det var riktigt mysigt. Och nu när jag ändå håller på kan jag tala om ännu en mysig sak och det är att jag, tillsammans med Emelie och Ulla har varit på Flogsta och stekt lite idag. Ja, det är mysigt med finväder och helg, det säger jag bara! Ikväll är det fotboll i Höga kusten som gäller, och nu håller vi tummarna för Kramfors!

Och förresten, jag ska byta text på bloggen snart, den är lite jobbig har jag insett.

Älsklingsväder igen!

Jag har en sådan jäkla tur som fått jobba förmiddagspasset både igår och idag, med tanke på älsklingsvädret! Ikväll blir det dock faktiskt inte fotboll för min del, som det har varit några dagar nu på slutet, men bara därför ska ni inte tro att jag tänker sitta inne och göra ingenting. Nej, jag tänker istället åka till Gissjö med några tjejer om ett tag, där blir det grillning, prat och mys i kvällssolen, som ni vet att jag gillar skarpt, hur mysigt låter inte det på en skala? Gud, vad det här vädret gör mig på bra humör! Jag är inte ens speciellt less över att jag måste kliva upp före sex på morgonen eftersom jag börjar jobba klockan sju, trots att jag i vanliga fall brukar sova till i alla fall tolv. Nej, jag är faktiskt bara glad över att jag får chansen att jobba och tjäna pengar, och ändå kunna njuta av de härliga dagarna och kvällarna (ja, ibland struntar jag nästan lite i hur tidigt jag ska kliva upp och när jag egentligen borde gå och lägga mig, jag är ju trots allt en nattuggla). Det här är underbart bra!

Älsklingsväder

Jag klarade inte av värmen på min altan alltför länge, men efter en sväng ner på stan och IP så fortsatte jag mitt stekande på baksidan där det tack och lov fläktade alldeles lagomt. Underbart skönt! Nu är det snart dags att åka ner på IP igen, för även ikväll står det fotboll på schemat, både min brors lag och damerna har match, så jag och Jeffa har det vi ska kolla på. Visst klarar man sig med superkorta shorts och linne även fast klockan är ganska mycket idag? Hm, jag tror det, vi testar! Nej, nu måste jag äta och fixa några småsaker, sedan är det som sagt IP som gäller! Ha en trevlig kväll, och om ni är smart, befinn er ute i kvällssolen, för är inte det härligt så säg!

Klarblå himmel och sol!

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, och äntligen har jag chansen att vara ute i det underbara vädret vi har just nu. Nu ska jag bara äta lite mat som jag håller på att laga och sätta på lite skön musik (dock har jag inte så mycket av den varan, så om ni vet någon bra låt - kommentera!), sedan tänker jag bara njuta på min altan så länge jag pallar värmen. Hörs sen, nu är det för fint väder för att sitta framför datorn!

Tisdag

Idag har jag jobbat, prismärkt och plockat upp varor för fulla muggar.
Ikväll har jag kollat jag på fotboll, en match som Kramfors tyvärr förlorade på straffar.
Imorgon ska jag också jobba, och jag börjar klockan 07:00.
Nu ska jag sova, på grund av ovanstående mening, god natt mina läsare!

Tillbaka!

28:e september -09 skrev jag ett inlägg i den här bloggen som avslutades med "Förmodligen för sista gången på denna sida - adjö!". Nu kan vi konstatera att jag hade fel när jag skrev den där meningen, för nu är jag tillbaka här igen. Anledningen till att jag lämnade blogg.se från första början var att jag hade världens fulaste färdiga design, och inga kunskaper att göra en egen. Anledning till att jag nu lämnar bloggagratis.se och återvänder hit är att jag är less på den opersonliga designen som man har på bloggagratis och att man inte kan lägga upp hur många bilder som helst utan att det börjar kosta pengar, samt att Jonna så vänligt hjälpt mig att fixa en design på den här sidan (tusen tack till dig!), eftersom jag fortfarande är lika värdelös på den fronten. Nu är det alltså dags för er att börja följa mig här igen, och visst är det väl bra mycket trevligare att vara inne på min blogg nu, efter vad Jonna presterat, än vad det var på bloggagratis där alla bloggar har samma stuk?


RSS 2.0