Småshopping och Msn-konversation

Mamma kom ner på Dollar när jag slutade idag, och hon var snäll och lät mig köpa några saker som jag hade sett ut under mina arbetstimmar. Och du, nu fortsätter jag minsann på rätt väg, för här är bilder på trosorna och örhängena som jag fick! (Fint att man ser spegelbilden av mig i de lite större örhängena också, eller hur?)
           
                                     

Msn-konversation för en liten stund sedan: 
melina says:

bloogggggaaaaa

frella says:

brinner det i knutarna eller? :p

melina says:

yep

melina says:

snart brinner hela huset upp

frella says:

hahahahha

melina says:

så det är bäst fröken bloggar :O

frella says:

du med!

frella says:

innan elden sprider sig till mig


Msn-konversation cirka en kvart senare:

melina says:

du har ju inte bloggat :O :O

frella says:

haha nej :D

melina says:

men göööör deeeeeeet dåååååååååå -.- 


Om ni undrar varför jag har msn på engelska, vilket gör att det står "says" istället för "säger", kan jag tala om att jag inte vet det själv. Eller jo, det vet jag nog, jag förstår mig inte på hur man ändrar, haha!

Jag vet däremot inte riktigt varför det var så viktigt att jag skulle blogga, men Melina, nu har du fått det du väntat på; ett inlägg av mig! Känns det bra nu? ;D

Torsdag

Ikväll fick jag med mig en promenadkompis, närmare bestämt Jeffa. Vi gick en härlig, lång tur efter hennes träning, säkert ungefär en mil, och det kändes skönt att röra på sig eftersom det var alldeles för länge sedan sist (precis som så många gånger förr).

Nu har jag nyss kommit ut ur en varm dusch, och jag la mig just i en renbäddad säng som min kära mor, snäll som hon var, fixde medan jag var i duschen. I morgon ringer väckaren kvart i sex, så nu börjar det bli time att släcka ner det här känner jag. Ja, det får bli så, goder natter!


Kunna och inte kunna

Idag har jag jobbat mitt i dagen när solen äntligen sken så fint, men det fanns det inte mycket att göra åt.
Idag höll nog kiosken på att hetta över, och jag svettades stillastående, men det fanns det heller inte mycket att göra åt.
Idag när jag kom hem ville jag gå ut och gå, men jag hittade ingen promenadkompis, ytterligare en sak det inte gick att göra något åt.
Nu är jag hungrig som bara den, äntligen en sak jag kan göra något åt!

Ett riktigt bildrikt inlägg, vilket var på tiden

Som jag skrev i mitt förra inlägg tog vår familj och min morbrors familj med oss mormor ut på en heldag. Vi for runt i kusten och avslutade med en härlig middag på Hotell Höga kusten där vi bjöd henne på mat. Mormor (och även vi andra) blev nöjda med heldagen som vi spenderade tillsammans, en mysig släktdag kan man säga! Och håll i er kära läsare, för här kommer lite bilder! Jag vet att jag har på tok för lite bilder i bloggen, och jag försöker förbättra mig även fast jag är medveten om att det inte går så himla bra, men det här är trots allt ett steg i rätt riktning!

Här har ni mig och min kära mormor


Hela gänget, utom pappa (som är fotograf) samlat för fika


Sötjesper, minsta kusinen


Lite vandrande i mysiga Barsta, mormor tog täten


Pontus och Lotta var de enda som orkade en tredje rätt, efter för- och varmrätten


Jesper och Hampus badade i de här strålarna utanför, medan vi segade på vid bordet


Sedan försökte vi få till några släktbilder där ute i naturen också...


Det blev damp och mormor ser extremt onykter ut med sin min, haha


Avslutar med en bild på Anders, mormor och madre. Som sagt, mysig dag!


Nej, nu ska jag snart börja dra mig till sängs, för i morgon väntar jobb. Dock inte på dollar med start klockan sju, utan på Dannero med start klockan elva, men ändå. Jag måste ju vara på hugget så folket slipper vänta på en sömning kvinna i kiosken, eller hur?

Tisdag

Igår var det omvända roller motför i torsdags, och Melina sov här. Mycket trevligt, så klart!
Nu har hon nyss vaknat, trots att jag varit uppe någon timme, men det är inte för intet ska ni tro. Vår familj ska nämligen, tillsammans med min morbrors familj, ta med mormor ut på lite sake idag. Vi ska bland annat bjuda ut henne på mat på eftermiddagen, och eftersom vi snart ska åka (klockan är inte speciellt mycket när man har lov) lät jag Mellis sova. Hoppas bara att hon klarar av att äta frukost själv en mi casa nu ;D Adios, hörs sen!

Nog för att jag älskar smycken...

...men efter att ha städat i accessoarrummet på Dollar från 07-12 (hela arbetsdagen), utan att blir klar, känner till och med jag att jag är en aning less på halsband, armband, ringar och så vidare, även fast jag vet att lessheten bara kommer vara någon dag, om ens det. Trots det här negativa inlägget riktat mot Dollars, före idag extremt stökiga accessoarrum, och smycken ska ni alltså inte bli förvånade om ni ser mig stå där och välja ut en del att köpa inom en ganska snar framtid!


Varför inget bloggande det senaste dygnet?

Lördag: Vädret höll för att åka till Härnösand, och trots att det kändes som om kvällen bara rann iväg ångrar jag inte att jag for. Efter allsång framför BWO övergick jag, Carro och Jonna till danstrallen och buggade med varandra i en omgivning av mest medelålders, men det brydde inte oss, utan vi hade minsann kul där ändå! Ja, det var värt en fyramilsresa enkel väg, för att sammanfatta kvällen!

Söndag: Gårdagens sena hemankomst resulterade i en sen morgon idag, men det är ju i och för sig inte så ovanligt när det gäller mig, haha. Sedan blev det i alla fall mat hos mormor, och efter det for jag till Irene, för att slinga hennes hår. Ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg att jag skrev om henne efter förra slingningen? Hon är nämligen min gamla mellanstadielärare, och vi har fortfarande så bra kontakt att hon ber mig att slinga håret, som jag så gärna gör. När slingorna var gjorda fixade jag dessutom håret på henne bara för rolighetens skull (och även lite för att hon verkligen älskar när någon håller på med det). Det blev lite lätta plattångslockar, eftersom hon fått relativt långt hår nu (hon har page), och resultatet blev faktiskt bra, om jag får säga det själv. Irene blev nöjd med färgen (vilket var det viktigaste) och hon tyckte även att den "nya" frisyren blev bra, om än lite ovant, så allt var bara positivt, verkligen kul för mig! Efter lite fika och väldigt mycket prat (som jag skrev sist, hon var mer än bara en lärare, och är nu betydligt mer än en före detta lärare) begav jag mig hem, runt 22:30-tiden. Mysig kväll med gamfröken, som hon själv kallar sig!

Nej, nu måste jag be bror min och Johannes att sänka musiken som spelas vägg i vägg, för i morgon ringer väckaren typ kvart i sex, och klockan sju står jag på jobbet...



Sen surrnatt --> dåligt bloggande

Igår åkte jag som jag sa till Melina, men jag kom inte dit förrän vid tio någon gång. Det innebar att tiden bara rann iväg, och strax före ett (pappa skulle komma och hämta mig ett) kom vi fram till att det vore bättre om jag skulle sova över, så jag skyndade mig att ringa fadern i huset.
F: Hej, var är du?
P: I väja, strax där.
F: Men... jag vill sova över, är det lugnt om du vänder?
P: Hm, du kunde inte sagt det lite tidigare än någon minut före ett? (säger han småskrattande)
F: Jo, om vi hade kommit på det tidigare så... Men går det inte bra?
P: Jo, det gör det väl, jag vänder väl nu då, men du kan ju komma ihåg att ha bättre koll på tiden nästa gång, så jag slipper åka halvvägs till Bollsta för att vända mitt i natten. Men, för den här gången går det bra!

Ja, jag säger bara tur att pappa var på det humöret, för jäklar vilken mysig natt och morgon det blev! Vi fortsatte vårat surrande och chips- och morotskakeätande ända till efter fem någon gång, då vi bestämde oss för att släcka och sova. Som sagt, vi hade det supermysigt, och ikväll fick jag ett sms av Mellis där hon skrev att hon tyckte vi borde göra om gårdagen hos mig till veckan, vilket jag tycker låter som en strålande idé!

Den här dagen och kvällen har även den varit mysig. Den har först spenderats med Elin E, och sedan med Elin A och Therese, härligt!

Nu är det snart dags att sussa, och jag hoppas att vädret i morgon är så pass att det är värt att åka till H-sand, men det återstår att se. Hörs om en natt!

BWO

Nu sitter jag och lyssnar in mig på lite musik inför Härnösands stadsfest som jag ska på på lördag, och det är BWO som kommer ur högtalarna just nu. Efter varje ny låt av gänget som spelas från min spotify, så upptäcker jag att jag faktisk kan de flesta låtarna, mer eller mindre så klart. Jag upptäcker också att BWO:s låtar är typiska sådana här som är roliga att sjunga med till med en massa galna vänner framför scenen, vilket är helt perfekt! Jag hoppas att Härnösand inte gör mig besviken på lördag nu bara, men det ska väl inte vara någon risk va, tjejer?

Nej, nu ska jag snart stänga ner här på datorn, gå ner och toppa min nybakade morotskaka med den viktiga glasyren, för att sedan ta med mig den till Bollsta och Melina, där jag ska spendera min kväll. Adios!

En vig och en stel

Idag tog jag mig en impulstur bort till mina kusiner, och därmed även min morbror och hans fru, som för mig blir som min moster, även fast hon "bara" är ingift. Medan jag var där hoppade i fall fall Lotta (modern i huset) lite studsmatta med Jesper och Hampus, som hon nu mer eller mindre lärt att slå volter, från fötter till fötter, ni vet? 

När Lotta, som endast är några år ifrån 40, voltade så där, kände jag hur mycket efter henne jag ligger när det gäller att ha kontroll på kroppen. Sedan började vi även att stretcha lite, och eftersom det tydligt visade hur vig kvinnan är (jag är heeeeelt chanslös!), blev jag verkligen påmind om att jag, som nyss har fyllt 17 år, kanske borde börja göra något åt min stelhet? Okej, Lotta är nog betydligt vigare än vanligt, och hon kan göra en massa konstiga saker med kroppen som att gå ner i brygga, dra benet bakom huvudet så att vaden ligger på nacken/axlarna och så vidare, men trots det borde väl ändå inte jag, som är mycket yngre, ligga långt efter?



Här har vi dom, till vänster Jesper, i mitten Hampus, och till höger Lotta.

Allt är på olika sätt

Vissa stunder påminns jag om hur olika relationer man kan ha till människor, hur det liksom bara är så utan att man egentligen gör något för det - nu är det en sådan stund. Jonna och Carro har precis åkt härifrån, efter en kväll och natt då vi suttit och pratat om en hel del olika saker ute på min altan. Jag menar, det var ett bra tag sedan vi tre umgicks på det här sättet, men ändå var allt bara så avslappnat, som om vi skulle ha avslutat varje kväll det senaste året med att sitta ute på min altan och prata, som om det var en del av den återkommande vardagen.

Det här är för mig ett tecken på att man verkligen har olika realtioner till folk. Olika relationer, med olika för- och nackdelar. Ikväll kom jag i alla fall (dock verkligen inte för första gången) att tänka på att man inte alltid behöver "underhålla" en vänskap genom att hela tiden umgås. Vissa behöver man helt enkelt inte umgås med titt som tätt för att kunna prata om annat än bara väder och vind när man ses, utan att det ska kännas stelt. Om du frågar mig är det bara så himla skönt att det finns den typen av relationer, när man känner varandra så pass bra att det dagliga umgänget inte riktigt behövs för att hålla tryggheten, tilliten, glädjen, och vänskapen i sig, vid liv.

Som sagt, jag har blivit påmind om det här flera gånger förut, och ikväll slog tanken mig igen. Känner du igen dig, brukar du känna likadant?


Segare än segast

Med långa mellanrum infaller dagar när jag bara segar, utan att bli irriterad på mig själv över att jag slösar bort en massa tid - idag är en sådan dag. Sedan jag vaknade har jag bara legat här med datorn, och jag känner mig faktiskt inte stressad över det heller. Däremot har jag inte för avsikt att fortsätta på detta vis hela dagen lång, utan jag hoppas att jag hittar något vettigare att hitta på ganska snart!


Betydligt bättre slut

Om du läste inlägget nedan vet du att min dag inte började speciellt bra, men nu kan jag glatt meddela att den slutade betydligt bättre. Jag bestämde mig nämligen för att inte ligga hemma i sängen hela kvällen bara för att det regnade, och det gjorde jag inte heller. Efter att ha pratat med Soffan, som var på att göra något, frågade jag mina föräldrar om de kunde skjutsa mig till Sofie, och sedan hämta mig bara typ fem timmar senare. Eftersom Soffan bor i Styrnäs, dit det tar närmare en halvtimme att köra enkel väg, var jag tveksam om mitt förslag skulle gå igenom, med tanke på den ganska korta tiden, men tur som jag hade gjorde det det. Så istället för att ligga hemma och tyna bort åkte jag till Soffis där vi åt, surrade och tog det allmänt lugnt, mysigt!

När jag kom hem runt halv ett blev det lite kvällsfika och dösnack med min broder och Johannes. Dösnacket har alldeles nyss avslutats och jag tror det är dags för mig att krypa till kojs. God natt!

Jävla skitväder, rent ut sagt

Om ni tittar på vilken tid detta inlägg är skrivet så vill ni nog inte veta vad jag gör - för jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag vet att det börjar bli lite sjukt när klockan är runt tre på dagen, men när jag vaknade och såg det hemska vädret valde jag att ligga kvar, eftersom jag ändå inte hittade någon anledning till att kliva upp. Nu har jag däremot börjat hitta en, och det är att jag är hungrig och måste gå ner och äta. Bra liv jag verkar ha va? Enda anledning att kliva upp är mat, haha. Men ni kan vara lugna, så här är det verkligen inte vanligtvis, det är bara just idag i regnvädret det känns så här pass meningslöst att masa sig upp, men nu ska jag trots allt göra det, och gå ner och äta min kära mat, hej på ett tag!

Nytt försök

För länge sedan slutade jag att läsa den omtalade boken "Män som hatar kvinnor" ganska på en gång efter att jag börjat, eftersom jag tyckte att den var så seg. Nu säger varenda människa att den är seg i början. men att den sedan blir så obeskrivligt bra att det utan tvekan är värt att ta sig förbi den tråkiga starten, och bara därför tänker jag nu börja om, efter alla lovord som östs över denna bok och författare. Så, nu vet ni vad jag ska roa mig med till dess att ögonen lägger av för ikväll!


Hemresa

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Kramfors, efter en kanonvecka i Göteborg, som jag nu tänkte skriva några sammanfattade punkter om.
~ Jag och mamma har bott på ett rätt så enkelt vadrarhem, som utan problem dög för oss, eftersom vi nästan hela tiden befann oss någon annan stans, mestadels på fotboll, eller på stan.
~ Jag har shoppat en hel del (vilket jag hade som mål), och jag är glad att mor och far varit villiga att sponstra så pass mycket att jag slapp låna något i väntan på min lön, vilket jag var beredd att måsta göra när jag åkte ner.
~ Jag, mamma, Lena, Fredrik och Bette har haft många mysiga stunder tillsammans inne i Göteborg, och vår gemensamma svaghet tror jag har varit mat och fika. Gud, så mycket vi har tryckt i oss på mysiga caféer och restauranger. jag tror seriöst att jag har gått upp något/några kilo på dessa dagar, men det må det vara värt!
~ Jag, mamma och Lena åkte även den kända turistflottan "paddan", efter att Fredrik, trots att Lena så gärna ville ha med honom, vägrade att åka. "Men... jag vill inte åka den där paddjäveln. Nu har jag bestämt mig, jag ska inte åka paddjäveln!". Vi höll på att skratta ihjäl oss åt Fredriks komik blandat med ilska, och när vi såg honom stå och gömma sig bakom en reklamskylt för att slippa bli medtvingad krampade nästan våra magar, mer än ni förmodligen kan förstå efter ett återberättande av en händelse som var mycket roligare "live".

Ja, där har ni ett urval av saker jag skulle kunna berätta, får som sagt se om jag bjuder på några bilder i efterhand när jag kommer hem till min kära sladd. Adjö på en stund!

Fredag

Efter att grabbarna åkte ut efter förlust på straffar igår hade jag fullt upp hela dagen och ända in på natten, därav inget inlägg. Jag har i alla fall shoppat lite både igår och idag, närmare bestämt (om minnet nu är med mig) en sjal, ett par skor, en klänning, tre par trosor och en bh. Om man nu lägger ihop vad jag köpt under dessa dagar börjar det bli en del, och det kanske är som mamma sa idag; "det får nog börja vara bra nu", haha. Jag har det i alla fall, som ni förmodligen förstått av mina inlägg, riktigt bra här nere, hur har ni det själv nu mitt i sommaren?

J, jag tänker på dig!

Dag 3

Som ni märker så kommer inläggen på kvällarna, och det beror endast på att vi inte varit hemma något under dagtid sedan vi kom hit. Det är fotboll, fika, mat och shopping som gäller för hela slanten! Om ni vill veta något om dagens fotbollsprestationer kan jag besviket meddela att grabbarna förlorade även idag. Däremot gjorde de en riktigt bra match med bollstop på mållinjen, två stolpträffar och annat som med lite bättre flyt hade kunnat leda till vinst, men så var inte fallet. Men, den här matchen var egentligen helt ointressant, eftersom de redan innan var klara för B-slutspel, som börjar i morgon. Då är det däremot väldigt viktigt hur det går, för förlorar de då är de ute, vinna eller försvinna med andra ord!

Så klart har jag även idag tagit en och annan tur på stan, mellan fika- lunch- och middagsbrejken, som i vårt "gäng" infaller rätt så ofta, haha. Jag fick i alla fall med mig en kjol, en klocka, ett par skor, och (håll i er!) fyra väskor idag. Och jag är så nöjd, för jag hittade alla grejerna på kanonrea, och det finns väl inget underbarare när det gäller shopping än att att fynda riktigt ordentligt, precis som jag har gjort idag?

Nej, i morgon ringer klockan klockan kvart över fem, så nu är det snart time för mig att läsa några sidor ur boken så jag blir trött och somnar snabbt!

Dag 2

På fotbollsfronten har jag tyvärr inga trevligare nyheter idag än igår, utan Kramfors förlorade även dagens match med ett mål, efter att slutresultatet 1-0 till Spanien fastställdes. Och vad ska jag säga om matchen? Kramfors inledde med en riktigt dålig första halvlek (det sämre de presterat på länge), spelar upp sig i andra halvleken men lyckas ändå inte få in bollen. Efter Kramfors uppryckning i andra skulle det verkligen inte varit orättvist om matchen slutat oavgjort, men samtidigt får man skylla sig själv när man dräller bort halva matchen, men... man kan ju inte vara bra på heltid, det är väl så det är trots allt?

Shoppingmässigt har jag däremot betydligt gladare nyheter idag än igår! Det inhandlades från min sida idag två klänningar, två par jeans, ett par shorts, en ring och ett typ hårband i pärlor. Jag är väldigt nöjd med shoppingen idag, men ser ändå fram emot följande dagar i stan, jag har ju trots allt inte köpt allt jag hittat, utan klokt nog har jag hållit mig för att kunna bära hem en och annan påse även i slutet av veckan.

Nu har jag och mamma i alla fall nyss kommit hem ifrån Fredrik och Lenas lägenhet, där vi tittat på TV och bjudits på supergoda mackor. Vi har nu insett att vi måste snabba oss i säng, eftersom väckaren, på grund av tidig match i morgon, ringer redan klockan sex. Där fick ni ett minus med denna resa, men det får vi ta, god natt!

Och förresten, jag är förbannad på mig själv eftersom sladden till kameran ligger kvar hemma i Kramfors. Jag hade så gärna velat liva upp bloggen med en massa bilder som beskriver mina dagar här nere, men det får vi tyvärr ta när jag kommer hem, eftersom att minnet inte räckte till denna gång.

Gothia, dag 1

Jag lovade er tidigare idag att jag skulle berätta hur matchen gick, och det ska jag väl hålla. Kramforsgrabbarna förlorade tyvärr sin första match i Gothia med 3-2 idag, dock faktiskt en aning orättvist. Motståndarna var bra, och Kramfors kunde inte styra spelet som de har kunnat göra i många av seriematcherna, men en poäng var de i alla fall värda, efter att vid två tillfällen under matchen till och med varit i ledning. Men som sagt, det var bra motstånd, Kramfors hade en del individuella svagheter som man inte riktigt hade råd med en sådan här match, och dessutom råkade vår stackars målvakt fösa en frisparksboll in i mål, istället för utåt i slutet av matchen. Ja, killarna var rätt deppade efter matchen, men jag fick nyss ett sms av far min där de stod att de laddar om inför mötet mot spanjorerna i morgon. Återkommer med resultat från den matchen också så klart, och glöm inte att hålla tummarna!

Och har jag shoppat något idag då? Ja, en klänning och en jeansskjorta/tunika, på rea så klart! Blev inte så lång tid på stan idag, men jag hoppas och tror på fler timmar och fler plagg i morgon!

Kletig mascara och fotbollsdags

Mamma och jag har nu ganska nyss klivit upp för att göra oss klara för fotboll och stan, och just nu är det hon som blockerar spegeln, medan datorn spelar Pontus och Linns låt, Isak. Nyss sa mamma "men, det funkar inte att jag ska he på mig mascara samtidigt som jag lyssnar på den här låten, det blir bara kletigt", och det är nog ganska så sant. Det återstår nu att se hur jag klarar av sminkningsproceduren till den här låten som nu går på repeat här hos oss, men det måste liksom gå, för utan smink tänker jag ju inte gå ut precis, och det förstår nog de som sett mig så, haha. Som sagt, det är nu först match och sedan stan som väntar. Alla kramforsmänniskor där hemma, håll tummarna för grabbarna nu, jag återkommer med resultat senare under dagen/kvällen! Hej så länge! 

Trådlöst

I natt skrev jag att det kanske skulle bli noll, eller i alla fall väldigt lite, uppdatering nu under min vistelse här i Göteborg, men se så fel jag hade! Jag bestämde mig nämligen att chansa och ta mig med datorn, ifall de skulle finnas trådlöst Internet på vandrarhemmet, och nu i läsande stund kanske du förstår att fallet var så bra! Det finns trådlöst Internet här och jag sitter nu inne på rummet med dator och musik. Det här blev pricken över i:et, som man brukar säga. Så ja, om jag inte har alltför fullt upp både dag- och kvällstid (vilket jag knappast tror, även om det finns betydligt mer att göra här än hemma) så kommer uppdateringen infalla med ganska normala mellanrum, så det så!


Göteborg, efter nästan sömnlös natt

Om tre timmar och 45 mintuer (!!) ringer väckaren, och det bär sedan iväg mot Göteborg för en vecka. Under den tiden får vi se om jag får tillgång till någon dator och kan blogga, men om inte annat är jag så klart tillbaka med detsamma jag kommer hem. Nej, som sagt, 3 timmar och 45 minuter, nu har jag inte tid att skriva mer, så god natt kära läsare och hej då på en liten stund! Och du, du har väl inte missat Pontus och Linns låt i inlägget nedan?


Isak

Nu har Linn och Pontus blivit klar med låten som jag pratat om förut, och här kan ni lyssna på den! Jag tycker att de fick till det riktigt bra, så sorgligt och fint! Vad tycker du?


Nattbesök hos Emelie

Nu ligger jag här i sängen, nyss hemkommen från la casa de Emelie. Ja, jag vet att klockan är typ kvart över fyra på natten, men tiden gick så fort att vi inte riktigt hann med. Nu kanske ni undrar vad fasen vi roade oss med under all denna tid, men jag kan säga att det enda vi gjorde var att prata, prata och åter prata. Jag förstår egentligen inte vad det är med oss, men det är precis samma sak när vi pratar i telefon och när vi är med varandra. Vi bara snackar i timmar, utan att vi har någon direkt koll på uret, men det är minsann väldans trevligt, inte mig emot!

Sydags!

Nu är minsann text och storlek ändrat, och vad säger ni, visst är det väl lättsammare att läsa nu?

I detta regnväder tänker jag ikväll roa mig med att sy klart en kjol till mig själv, sy in&upp en klänning åt Emelie och sedan bara umgås med kvinnan, det låter väl ändå rätt okej va? Om ni har tur kanske jag visar er en bild på kjolen (eller kjolarna - jag sydde en igår också, fast den syddde jag i och för sig bara om lite) senare! Aja, det återstår att se, nu ska jag i alla fall ge mig av till farmor där jag håller till när jag syr. Det är så mycket lättare där eftersom hon alltid har en maskin uppställd, och ett helt rum att hålla till i utan att bli störd! Vi får se hur detta går, det kan behövas att ni håller tummarna eftersom jag är allt utom van att sy!


Typsnittsbekymmer

Nyss hemkommen från volleybollplanen där jag och Nattis satt på sidan och snackade medan resten spelade. Under vårt samtal kom vi i alla fall fram till att min bloggtext inte är densamma på alla datorer. Jag har nämligen valt typ en skrivstilstext, och det är alla krumiluxer(fint ord, jag vet!) som gör att den blir rörig, som jag skrev något inlägg ner. Dock visade det sig som sagt nu att den här texten inte visas på alla datorer. Nattis berättade nämligen att det för henne är en helt vanlig text, bara det att den är sjukt stor. Att den är så stor beror nog då på att jag ställde in storleken med anpassning till den valda skrivstilen, som förmodligen är en mindre text än den här texten som tydligen visas hos vissa. I vilket fall, om ni får upp skrivstilstexten nu kommer ni snart slippa det röriga, och om ni får upp en vanlig, men stor text kommer den snart vara i normal storlek. Bara jag får tag på Jonna ska det alltså bli inställt på en vanlig text som finns på alla datorer och en helt normal storlek, så det så!

Escada eller Christina?

Jag har beslutsångest, vilken parfym ska jag köpa?



Och förresten, jag lovar, jag ska byta typsnitt (det här är väldigt rörirgt) och ändra storleken på kommentarer, länkar osv. eftersom det inte alls är som det ska just nu. Lugn bara, lugn, jag endast väntar på att Jonna, som sköter sådant här åt mig, ska logga in på msn, sedan kommer ni minsann att se en förändring!

Vad säger du, Nattis?

Jag och Nattis har just avslutat en konversation byggd på missförstånd och ovetande, vilket fick mig (och utifrån Nattis alla "hahahah" även henne) att skratta framför skärmen ett antal gånger. Det är ingen mening att jag går in speciellt djupt på vad det var som var så roligt med det hela, men jag kan i alla fall säga att efter att ha snackat riktigt länge om en affär, vad som fanns där, priser, hur saker och ting såg ut, öppettider osvosv, så upptäcker vi att vi inte ens pratat om samma affär. Ja, missförstånd sa jag va? Men det var det värt, för visst är det väl skratt som ska förlänga livet?

Regn

Det enda positiva med att det regnar är att man slipper gräma sig över att jobba bort soliga dagar, och att man har samvete att bara sitta i sängen med datorn och slöa timme efter timme. Något mer positivt kan jag direkt inte komma på, kan du?

Flagnar?

Just nu flagnar jag som bara den på överkroppen, trots att jag inte solat på flera dagar. Vem fan bestämde att rödhåriga ska ha svårast att bli brun och lättast att bränna sig?!

Ny låt på gång

Idag har jag egentligen inte gjort någonting vettigt alls. Eller jo, jag har lyssnat på när Pontus gjort musiken till en ny låt här hemma i sin lilla studio, och jag tycker att det låter riktigt fint nu faktiskt. Det som återstår är i nuläget lite finslipning, en text och sedan är det dags för bror min att spela in sången, vilket han den här gången ska göra tillsammans med Linn. Jag tror ärligt talat att detta kan bli bra, och om ni har tur kanske jag kan lära mig hur man lägger ut ett musikklipp här i bloggen så ni en vacker dag får höra vad det är för låt jag talar om. Ja, detta får tiden utvisa, nu säger jag tack och adjö för ikväll!


Showbiz!

Ikväll åkte jag till Dämsta för att titta på Showbiz, som bjöd på en kanonshow.


Gruppens, enligt mig, två bästa medlemmar - Markus och Mimmi!


Hela gänget i glammiga kläder!


Markus körde som vanligt ett riktigt skrattnummer, där han bjöd på sig själv så mycket som det bara går! Kul!


Och avslutningsvis har vi här Mimmi, och jag säger bara; gud, vilken skön utstrålning (och röst)!


Nu har jag inte så mycket mer att säga, men det blev i alla fall en lyckad kväll i Dämsta med sällskap av Sofie, så tack för det Soffan ;)


Ledig

Idag har jag tillbringat min helt och hållet lediga dag(!) på Flogsta tillsammans med Elin (A), och efter ett tag även Emelie, och det var så klart riktigt skönt. Vad kan gå fel en dag med fint väder och bra sällskap, menar jag? Hur är er sommar?

17 år!

17!


Jag fick lite släktfämmande på "den stora dagen" och här är jag och farmor:)


LInn (som inte gillade mammas försök att fota) och Elin (som var en aning villigare på den fronten) kom också hit och åt jordgubbar och glass, och dessutom gav de mig en ros och ett presentkort, tusen tack tjejer! (Tack även till mamma, pappa, farmor, farfar och mormor som uppvaktade mig med fina presenter).


Efter att folket lämnat huset bjöd mamma och pappa med mig på grillkväll på Kramm, så det är där jag spenderat min kväll, för er som vill veta.Nu är jag tekniskt sett inne på min andra dag som 17-åring, och egentligen känns det precis likadant som för två dagar sedan, bortsett ifrån att jag har fått en massa presenter idag vilket jag vanligtvis så klart inte får. Ja, jag är nöjd med min dag och med det säger jag tack och adjö!

RSS 2.0