02:31

Nu har jag rotat lite bland alla mina kläder i hopp om att hitta något till morgondagens festligheter (eftersom jag inte hittade något nytt i Sundsvall igår). Märkte i alla fall att jag hade två klänningar som jag ännu inte använt (och som jag nästan hade glömt att jag äger) hängande på min klädställning, så kanske blir det någon av dom som får klä mig imorgon? Hm, det återstår att se! Nyss märkte jag också att klockan verkligen har dragit iväg. Nu står den på 02:31, vilket innebär att jag borde gå och lägga mig, genast!

Vad gav en shoppingdag i Sundsvall?

Idag var det som sagt Sundsvall som gällde och även fast vi inte kom iväg härifrån förrän typ ett (mamma och pappa jobbade halvdag) så fick jag minsann med mig en del hem;

Ankelboots med typ 9-centimetersklack
Stövlar med knytning och även där typ 9-centimetersklack

Vet ni? Nu har jag köpt fyra par skor (och alla med klack, inte lite typiskt mig va?;)) på bara några dagar. Är inte det underbart så säg?!
Tröja
Inneväst i brunt skinn (svårt att förklara, ni kanske får se en bild någon dag istället)
Lite vanligare liten inneväst 
Jeansleggings
Svarta glansleggings
Fyra par trosor
En bh
Ett halsband
Fyra par örhängen
En ring
Gråa stickade leggings
Svarta tunnare leggings
Svarta overkneestrumpor
Overkneestrumpor i typ petrol
Svart långt baslinne
Brunt långt baslinne

Ja, jag känner mig nöjd med mina köp, speciellt med tanke på att vi kom dit rätt så sent. Ett annat plus för dagen är ju att jag överlevde min lilla vandring på några minuter hem ifrån Elin (E) inatt runt ett. Ingen läskig man kom och tog mig Elin, vilken tur va?;) Nej, nu borde jag kanske sova? God natt!


Onsdag

Idag blev det lunch på stan med ett litet tjejgäng, mysigt!
Efter det tvingade jag Elin (E) att hänga med och träna, vilket hon till slut lyckligtvis gick med på.
Därefter blev det hockey, och Kramfors bjöd på en riktig utklassning!
Sist men inte minst blev det lite glass och surr med Elin (E)!
Nu sitter jag här själv och gör mest ingenting.
Imorgon är det Sundsvall som gäller, längtar!!

Farmormys och fynddag i Kramfors!

Idag klockan tre var jag bjuden på mat hos farmor och farfar, men innan jag åkte dit tog jag mig en tur ner på den lilla second hand-butiken (i pryllkällar'ns gamla lokal), där jag fyndade en skjorta till mig själv och en bolero som jag inte kunde låta bli att köpa till farmor, eftersom jag tyckte att den skulle vara något för henne. Och ja, jag hade verkligen rätt när det gällde boleron, för farmor hade letat en sådan utan att hittat någon nu ett tag, så hon blev superglad för den lilla gåvan!

Sedan efter maten föreslog jag att farmor och jag skulle gå på stan en sväng, och hon var på, så vi gick iväg och lämnade farfar hemma. Första besöket blev på Erikshjälpen, och bara för att jag nyss hade köpt en skjorta ska ni inte tro att jag struntade i de två snygga skjortorna som hängde på Erikshjälpens ställningar inte. Nej, nej, även dom fick följa med hem, tillsammans med lite smycken.

Efter lite vanlig mathandling för farmors del gick vi sedan på Dollar, och där hittade jag två ringar och lite godis.

Ja, vad säger man? Mysigt att göra något med farmor och underbart att fynda tre skjortor, och lite smycken på en och samma dag!! Just nu ligger skjortorna i tvätten, så jag kan inte visa er några bilder, men vad vet man? Dom kanske dyker upp här på bild någon dag framöver!


Kex, samhällskunskap och sms!

Idag bestämde jag mig för att i alla fall påbörja min uppsats i samhällskunskap, och som lite tröst tog jag upp en massa kex och vitlöksost på rummet. Nu märker jag att jag under kvällens gång har ätit sjukt många kex och tömt halva burken med vitlöksost, men så är minsann halva uppsatsen ur världen också! I övrigt har jag och Emelie smsat konstant om allt och ingenting hela kvällen, men sedan har det inte hänt så mycket mer i mitt liv denna söndag. Nu säger jag adjö, och god natt!

Lördag

Igår gick vi och ett gäng andra familjer och käkade tacos på Kramm, och sedan fortsatte vi kvällen (och natten) hos Thelins. Vi kom hem klockan tre (och då hade vi minsann vridit tillbaka klockan en timme också så egentligen var den fyra), och vad tror ni det resulterade i? Jo, en Frida Larsson som sitter i morgonrock klockan kvart över tre på dagen! Men andas ut, jag har faktiskt varit vaken några timmar, men ändå :D

Fredag och lov, för tusan!

Nu ska jag plugga så jag får bort en del av en uppgift. Sedan åker jag till Jeffa för tjejmys där med mat och hela köret, underbart!

Äntligen har jag målat mina naglar!





Adjö med det bortskavda nagellacket som suttit kvar alldeles för länge! Är du nöjd nu, Elin (A)? ;)

Dumle!!

Det har legat en dumlepåse på en byrå i mitt rum några dagar. Jag har nog tagit en och annan dumle varje gång jag kommit hem, och vet ni? Det är lika gott som onyttigt!



Nu ska jag plugga en stund och sedan åka med och heja lite på handbollstjejerna som har match i Härnösand ikväll!

 


Lördagnatt

Ikväll har jag blivit bjuden på en supergod middag (både varm- och efterrätt) uppe hos Elin (E) och sedan har hon, jag och Emelie spenderat vår kväll hos Matildha. Trevliga tider! Nu är det ganska snart morgon, och jag tror det är dags att sussilulla om jag ska orka plugga imorgon vilket jag inte kan komma undan. God natt folket!

Bilder på hur jag fixade Jeffas hår!

Jeffa ska på fest ikväll så hon bad mig fixa håret, vilket jag så klart gjorde. Här har ni resultatet;






Lite om Jeffa

~ Kramfors vann med 14-1 (!!) och jag och Jeffa åkte hem efter två perioder. Behöver jag ens säga varför? Jo, vi klarade inte av spänningen...
~ Camilla fick äntligen lämna Idol och jag jublar!
~ Jeffa har nyss haft världens anfall och suttit här och tokgrinat av skratt och sagt "åh, jag är så trött, så trött" för sig själv. Tycker ni det låter som en bra idé att jag för henne till sängs när hon kommer tillbaka från toan alldeles stax?

En liten msn-konversation om vår kära vän får se svar på min fråga ovan;
frida says:
men nu ska jag natta jeffie;D
emelie says:
glöm inte att hon vill att vällingen ska vara ljummen
emelie says:
hon blir ledsen om den är för varm!
emelie says:
det är viktigt!

Fredag

Nu är det helg, igen. Ikväll ska jag och Jeffa på hockey och sedan titta på Idol och ätta en massa onyttigheter. Det låter väl bra va? Nu måste jag göra mig klar och sedan käka, skriver kanske mer senare gott folk! Om inte annat, ha en trevlig kväll!

Onsdag

1. Jag är hemma.
2. Jag har haft det superbra.
3. Jag försöker plugga allt jag har nu för att kunna åka med Nattis på hockey ikväll. Haha, jag tror till och med att hon skjuter mig annars efter alla hennes sms, så det är bäst att jag jobbar på.
4. Som ni förstår har jag inte tid att skriva mer nu, återkommer senare med bild och text om Skule! 


Ett litet läger

I torsdags var jag på en heldagsutbildning som "friends" höll i, den handlade om hur man skapar en så bra miljö i skolan som möjligt, för alla. Imorgon ska jag, och de andra utbildade kompisarna (projektet heter kompis) på ett läger i Skule tillsammans med skolans invandrare. Det kommer vara inriktat på integration och jag hoppas det blir intressant och roligt! Hemma på onsdag, och då får ni höra hur vi har haft det, och kanske till och med se lite bilder! Kameran är nämligen nerpackad tillsammans med alla tjocka tröjor och mängder av go'saker, nu gäller det bara att jag använder den också!

Nattis

Nu är det la casa de Nattis som gäller, fint det!

Varför ligger min katt så gulligt att jag nästan dör?


Torsdag

Det bjöds på tacotårta i mitt hus idag, på en torsdag. Fint det, säger jag!

Nu: Byta om för en promenad med Jonna, vi drar Björknäs ikväll tror jag.
Sedan: Titta på TV (ja, faktiskt, trots att det inte är Idol!!). Det här handlar om ungdomar som börjar bli fast i kriminaliteten, och ska försöka ta sig ur det genom att "provsitta" i fängelse i typ 12 dagar och där också få hjälp av tidigare brottslingar, som nu är fria. Såg av en slump första delen förra veckan, och det verkar intressant så jag kan inte låta bli att titta ikväll!
Sist: Läsa ett häfte om religion och symbolik inför morgondagens religionslektion.
Allra sist (om tiden räcker): Läsa sista kapitlet ur "Män som hatar kvinnor". Jag har haft lite tid att läsa nu på slutet, och jäklar, den är minsann ruskigt bra, precis som alla säger!


Jag spricker av nyfikenhet!!

Igår när jag var med Jennifer ringde farfar på min mobil, och bad att få byta några ord med Jennifer. Jag undrade så klart varför men fick inget till svar förutom "jo, jag vill bara göra det". Efter deras samtal berättade Jennifer att hon inte visste något mer än vad jag gjorde, förutom att dom skulle träffas klockan två vid IP idag. Vi grubblade över vad det kunde vara, men kom inte fram till något bra.

Idag, när klockan var runt tre kom farmor och farfar förbi här, jag frågade naturligtvis vad dom har på gång och när jag ska få veta vad det är, men farmor svarade bara att det är något ganska stort, att det inte är klart än, och att, om det blir klart, så kommer det ändå dröja ett tag innan jag får veta. Sedan säger Jennifer att det är något riktigt bra, att hon kan garantera att jag blir glad och att det är ganska länge kvar till det kommer avslöjas.

Åh! På vilket sätt kan Jennifer ha med detta att göra, varför blandade dom in just henne, och vad i hela friden är det förnågot dom ska överraska mig med? :O

Hockey

Ikväll är det hockey som gäller, Kramfors-Nyland för sjuttsiken!


Bastumys

Jag, Jennifer och hennes mamma bastade ikväll, och gud så härligt det var! Att basta, äta frukt och bara mysa på, utan att behöva stressa med en massa läxor och uppgifter en helt vanlig vardag - vilket lyx alltså! Nu ska jag avsluta den här myskvällen med att läsa eller prata med Emelie i telefon en stund, innan jag släcker lampan för en härlig sömn. Man sover ju alltid så gott när man har bastat, eller hur?


Jeffa

Jag är hos Jeffa. Hon sitter nere i köket och pluggar naturkunskap och jag sitter vid datorn uppe på hennes rum. Visst har vi ett fint vänskapsförhållande?;) Jag tänker i alla fall försöka göra bort (i alla fall påbörja) engelskaläxan till på torsdag nu medan hon gör sitt, och efter det kanske vi kan umgås som folk, så det är inte så illa ändå!


Höst på min planet

På något sätt hatar jag höst. Kanske mest för att den älskade sommaren är förbi när den kommer och för att det ganska ofta är så burrigt, men på något underligt sätt tycker jag också om den en aning. Jag tycker i alla fall om de mysiga, stickade koftorna, de snygga stövlarna och de andra sköna höstplaggen som den för med sig, även om det svider i hjärtat när man tvingas lägga sommarklänningarna längst in i garderoben. Jag avskyr verkligen när det är blåsigt, kallt och regningt (vilket är typiskt höst), men dagar som idag är faktiskt ganska härliga, trots allt. Frist luft, sol och inte så olidligt kallt. Är inte det rätt okej, ändå?

Jag säger som Lars Winnerbäck; Jag vilar under himmelen i höst på min planet!


Ändrade planer

Igår skrev jag att jag skulle på en musikföreställning på Babels idag, men nyss ringde mamma och berättade att det har blivit något strul med datumen. Datumet hade tydligen ändrats eller något efter att kulturskolans blad tryckts upp, men ja, hur det där än gick till så är det i alla fall ingenting på Babels ikväll. Hm, vad ska jag då göra?

Ny vecka på ingång

Nu börjar helgen, som för mig varit väldigt lugn och skön, att lida mot sitt slut, och imorgon är det skola som vanligt igen. Efter skolan, närmare bestämt klockan sju, ska jag däremot göra något som inte är lika vanligt, nämligen åka till Babels berg! Och vad ska jag då göra där? Jo, jag ska lyssna på Pontus och Linn, och även andra från Kulturskolan, som ska sjunga och spela. Det ser jag fram emot, för det är alltid roligt att titta och lyssna på folk man vet vilka de är, tycker jag!


Handboll

Nu åker jag snart till Jeffa, och sedan åker vi vidare till Sollefteå för att titta när tjejerna spelar handboll, hörs sen!

Lugn lördag

Jag kände inte för någon fest idag så jag tackde faktiskt nej till det igår. Istället blir det, i alla fall som det ser ut nu, endast en lugn hemmakväll. Ska precis läsa lite och sedan kanske jag gör mamma och pappa sällskap nere i soffan också, för en gångs skull. Ja, så mycket mer än så vet jag inte om kvällen kommer att bjuda på, men det känns faktiskt ganska skönt, för ovanlighetens skull.

Åh, camilla, va fan?

Alltså, Camilla, vad håller hon på med?! Igår förstörde hon "my heart will go on" så det bara stänkte om det, genom att göra om halva låten till något dansbands-schlageraktigt strunt, vilket hon så klart fick stark kritik för. Och vad gör hon idag? Jo, slaktar "hallelujah" precis lika hårt, som tack för att hon fick en andra chans. Först och främst blev jag arg på juryn som tog in henne, eftersom jag tycker det finns andra som hellre borde vara bland de fyra utvalda, men sedan efter framträdandet blev all min ilska istället riktad mot Camilla själv, som gjorde precis det hon blev tillsagt att inte göra sist hon uppträdde. Hur kan man vara så dum? Nej, hon kan ta på sig sina jäkla täckbyxor (som hon hade på audition) och åka upp i fjällen och misshandla våra finaste ballader bland fjälltopparna istället, så vi slipper höra på skiten. Eller så kan hon anmäla sig till Dansbandskampen eller något annat sådant, för i Idol ska hon i alla fall inte vara kvar, det säger jag bara! Skulle man kunna rösta på den man ville skulle lämna istället för gå vidare skulle jag tveklöst ringa fler än en gång. Eller, vad säger du, hiss eller diss?

Uppdatering; Vad händer? Vad gör folket? Dansbandsdrottningen är vidare och Jon är utröstad. Åh, jag blir galen!  

Så här fick det se ut idag


Jag vet, bilderna på armbandet och skorna är inte de bästa, men det är sådant man får ta. Så här har jag i alla fall gått (och går) klädd idag, höstskorna fick lov att åka fram...

RSS 2.0