Underbara känsla!

Jag känner mig så glad, för just idag slipper jag känna någon akutstess över något som måste göras klart till imorgon. Jag kan sitta här med gott samvete, och jag kommer kunna träna utan att behöva läsa någon halvtråkig skolbok medan jag kör lite ben och kondition på trappmaskinen. Nu ska ni inte tro att det inte finns en hel del saker som behöver göras, för det gör det absolut. Däremot inte just på sekunden, och det känns så jäkla skönt att jag kände för att dela med mig av det till er!

Efterlängtade helg!

I slutet av den här veckan har jag fått tillbaka två prov som jag är fullständigt nöjd med, så veckan har avslutats på ett perfekt sätt, måste jag säga. Det känns dock ändå så klart oerhört skönt att helgen är här. Det enda negativa är att jag, trots att det är helg, ska upp i skoltid imorgon. Men det är ju faktiskt mitt eget val, så jag antar väl att jag inte ska gnälla. Det är nämligen dags att åka till Ö-vik för att titta på Kramfors damlag som ska spela DM. Det är värt det, för jag är ju trots allt värsta idrottsälskaren när det gäller att vara pubilk!

På morgondagens kvällsschema står det barnvakt till mina kusiner och Linn Mellander. Det känns som en rolig och mysig start på helgen, med andra ord!

Bok

Nu ska jag läsa några sidor ur en bok som jag ska redovisa på fredag. Min hjärna säger nämligen att det vore bra om jag börjar ta mig mot mitten... Adjöken!

Tillbaka

Helgen och förra veckan var full av allt möjligt, vilket ni kanske förstod i och med min frånvaro. Nu är jag i alla fall tillbaka på jorden igen och det känns inte helt fel! Idag har jag till och med hunnit träna, hur underbart var inte det? Nu tänker jag ta vara på den här natten och lägga mig i tid. God natt!

Match och nattplugg med Jennie

Igår följde jag och Jennie våra hjärtan, inte våra hjärnor. 
Drog till Modo och kollade på en väldigt viktig match mellan Modo-Kramfors, J18 Elit. 
Oroade oss lite eftersom vi båda då hade pluggat extremt lite inför psykologiprovet som vi skrev idag.
Men... vi följde som sagt våra hjärtan.
Åkte hit efter hockeyn.
Pluggade satan ur oss mellan 22:45-02:30.
Vaknade imorse efter några få timmars sömn.
Gick till skolan.
Skrev provet och magkänslan sa att det gick bra (!)

Ibland är det faktiskt verkligen som man alltid försöker intala sig själv, "alltid går det på något sätt"!


Nattskrivande numero dos

Nu har jag gjort vad jag har kunnat när det gäller svenskan, sedan får jag se var det bär. Klockan är i alla fall någon minut mer än igår, så gårdagens förhoppning om att jag inte skulle möta 01:37 ikväll igen slog alltså inte in. Ikväll (inatt) är det tydligen till och med "god natt 01:41" som gäller - god natt!

Nattskrivande

Jag sliter med en svenskauppsats som jag hatar. Antiken och grekisk mytologi. Har brist på fantasi och ålerdomligt språk att skriva på. Nu tänker jag i alla fall ge mig för idag och inatt, för imorgon måste jag (förutom att skriva klart den här uppsatsen som ska lämnas in på onsdag) också plugga till ett stort psykologiprov på torsdag, som jag ännu inte ens börjat med. Kul att jag måste upp en halvtimme tidigare än vanligt imorgon också. Va fan, god natt 01:37 och hoppas (inte tror) att vi inte ses imorgon igen! Adjö!

Nyhamn och snart morgon

Ikväll har jag varit hos Sandra Pahlin ute i Nyhamn, och där har jag haft en trevlig kväll tillsammans med henne, Frida, och Maria! Bara att tacka och bocka för tacos och en mysig lördagkväll! Nu är klockan snart halv fyra på morgonen och jag ligger fortfarande med datorn igång. Inser att det är hög tid att släcka ner nu om jag ska orka skriva en svenskauppgift som jag ska skriva imorgon. God natt!

Linn

Jag hade mysiga dagar i stugan, bara slappade och hade det allmänt skönt.

Har även haft det trevligt efter att jag kom hem. Igår på förmiddagen, runt 11-tiden, åkte jag och pappa och hämtade Linn som hon skulle hit och snacka lite musik med min bror. Sedan började hon och jag att skriva en text till en ny låt som de håller på med, och när Linns pappa var hit för att hämta henne igårkväll insåg vi att vi behövde betydligt mycket mer tid, så vi bestämde oss helt plötsligt för att hon skulle sova över. Sagt och gjort - hon sov över och vi fortsatte till och från ända till för någon timme sedan, då hon lämnade huset (och texten faktiskt var klar). Så klart pysslade vi med en hel del annat under alla dessa timmar också (åt om inte annat), men trevligt har vi haft det i alla fall, trots att vi nästan höll på att dö av värmeslag i min säng mitt i natten!

Nu är det träning med Elin (E) som gäller, vilket är på tiden...

Stugan

Nu åker jag till stugan en snabbis. Hörs när jag kommer hem om några dagar!

Hoppas på en vändning!

Det här har varit en jävla skitkväll, ingenting har funkat. Hoppas och tror på en bättre morgondag. Fest i Ö-vik står på schemat efter skolan, hörs när jag är hemma igen någon gång under lördagen!

Träna?

Idag har jag en hel del att plugga på, men igår lovade jag mig själv att träna idag. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag ska hinna med det också, för jag mår ju trots allt bättre när jag tränar. Just nu känner jag mig bara fruktansvärt onyttig (äter galet mycket hela tiden) och slö, inte en trevlig känsla. Dessutom går det mot sommar och lättklädda tider nu också, så det är väl klart att man vill komma igång och träna - på riktigt...

Sommar



Måndag

Det var tänkt att jag skulle plugga mest hela dagen idag, men jag vet inte riktigt var all tid har tagit vägen. Jag tänker i alla fall börja nu, så får vi se hur långt det varar.

RSS 2.0