Från Birsta kommer man nog aldrig utan påsar...

Idag var jag som sagt i Birsta, och jag kände mig rätt nöjd med mina inköp när jag for hem (trots att jag inte hittade nyårsklänningen förrän i sista momangen vilket gjorde att jag var helt uppstressad). Jag fick i alla fall med mig:

- Nyårsklänning
- Skor
(Ja, det är ett under att jag lever, men vet ni? Mamma till och med betalade skorna :O Förmodligen mest för att hon också köpte ett par, men ändå, hon som hade förbjudit mig att köpa fler skor :O Jag fattar ingenting men... tackar och bockar!)
- Klänning
- Baslinne x2
- Tröja/tunika
- Kjol
- Bh
- Sport-bh
- Två ringset med flera ringar i varje
- Två armband
- Örhängen
- Hårspännen
- Locktång

Ja, jag tror det var allt, en rätt okej lista märker jag nu när jag tänker efter! Precis som det ska vara efter en Birsta-dag i mellandagarna med andra ord...


Birsta väntar!

Ikväll var det spelkväll hos Elin (A), och det var trevligt! Synd bara att flera som skulle komma blev sjuka och inte kunde, men det gick ju bra ändå!

Nej, nu ska jag snart sussilulla och sedan är det Birsta och mellandagsea som gäller! Åh, vad jag längtar till jag åker hem med en riktigt, riktigt snygg nyårsklänning (jag måste, verkligen måste hitta en sådan), och förhoppningsvis en hel del andra kläder imorgonkväll! Och hallå, varför inte ett (eller kanske till och med två) par skor också?:O Hm, undra om det är möjligt att jag kommer hem levande med skor den här gången också? Jag blockerar ju bara över hälften av vårt skoställ, trots att jag inte har alla mina skor framme... Va fan, jag är hopplös och mamma kommer bli galen om jag köper fler skor, men... det kaske är värt det? ;)

Lips

Ikväll har jag bakat två sorters julgodis till och sjungit lite Lips med Pontus (bror) och Johannes. Hm, det var rätt kul, men lät... förjävligt. Värst var det nog när de två karlarna sjöng duett på "I'm a barbie girl" :O

Julaftonsbilder!

Tänkte bjuda på några bilder ifrån min mysiga julafton i år :)

Glömde bort kameran ända till efter att all julmat hade ätits och mormor högg in på en apelsein. Här har vi henne i alla fall!


Sedan kom tomten och det blev julklappsutdelning för fulla muggar. Jesper (kusin) blev så glad att han gav tomten en liten kram!


Sedan ville han ju så klart visa mormor (hans farmor) vad han fått!


Märker att jag var sjukt oaktiv med kameran och har därför faktiskt inte så många fler bilder att dela med mig av :O Eller jo, kan bjuda på en suddig en från den mysiga midnattsmässan! Sång, musik och en massa tända ljus fick avsluta min julaftonskväll!


Äsch, så mycket mer än så var det inte för tillfället! Kommer nog en liten lista på alla fina julklappar jag fått sedan, men inte just nu för nu ska jag baka några fler sorters julgodis till släkten kommer hit imorgon. Adios och god fortsättning så länge!



Sista svängen och Elins små klappar

Nu ska jag slå in de sista julklapparna och försöka komma på några rim att klistra på några av mina gåvor. Om en natt, en ynka liten natt, är det julafton. Förstår ni det eller?

Jag var förresten nyss hos Elin (A) och lämnade två små julklappar som tack för alla kläder jag fått efter henne (vi skulle alltså inte byta julklappar). Hon kunde inte riktigt hålla sig så hon öppnade direkt. Hon fick i alla fall ett turkost bälte med ett litet guldspänne och stora guldiga örhängen med små turkosa detajer, och ett blommigt litet bälte där cerist var en av färgerna, och till det var det så klart ett par rätt stora cerisa örhängen. Elin har nämligen nyss tagit hål i öronen så jag tyckte att det var passande med örhängen! Dessutom brukar jag klaga på att hon så ofta köper svarta kläder, så då tyckte jag det blev bra med lite färgdetaljer att kombinera med det svarta! Elin såg i alla fall ut att bli glad, så ja, jag får väl utgå ifrån att jag lyckades hyfsat med mina små köp som mest var ett litet tack för det jag fått av henne!

Tomtedollar!

Igår och idag jobbade jag efter skolan, lite extra pengar i jultider sitter ju aldrig fel. Dessutom jobbade jag i en söt liten röd tomteklänning, hade dock tyvärr också en tomteluva på mig(hatar mössor). "Varför gjorde hon det, är hon galen?" tänker säkert vissa nu, men lugn, så är inte fallet! Det var bara så att vi på Dollar ville bidra med lite julstämning till våra kunder, haha. Tjejerna hade klänning och karlarna röda rockar och luvor. Rena rama tomtegänget säger jag!

Kära lov, jag välkomnar dig med öppna armar!

Nu är det jul, här i vårt hus...

Idag fixade jag lite jul i min lilla lya på övervåningen också, så mysigt!











God jul, mina vänner!

Dragkamp

Idag var det dragkamp på skolan, men jag, som hatar nästan allt som hör till idrott, var så klart inte med (det var ju frivilligt). Några tjejer ur vår klass, tillsammans med fyra snälla själar ur SP 09, hade i alla fall ett tjejlag som trots allt klarade sig ganska bra. De tog hem två raka vinster i början, men föll i semifinalen mot HIL 07, som till slut slutade som (värdiga) vinnare. Visst, jag gillar inte alls att idrotta, men fy fasen vad energisk jag är när jag tittar på! Tror jag stampade hårdare och skrek "åh hej" högre för varje drag tjejerna gjorde idag. Ja, om ni undrar så var jag delaktig i en liten hejarklack där bredvid repet. Lite mentalt stöd kunde jag kanske i alla fall bidra med...

Ikväll har jag pluggat och bakat en kaka. Morgondagen bjuder nämligen bland annat på redovisningar i kombination med fika på historialektionen.

Snön kommer så perfekt i tiden!

Snön flög upp och fastnade lite i remmarna på stövelskaften när man gick, marshallerna brann längs vägen och i kyrkan tog vi del av en riktigt bra adventskonsert. Nu känns det faktiskt att julen snart är här, och jag älskar det!

Och förresten, det är den 15:e idag, så grattis mor! :)

Ny vecka, igen

Idag tog jag mig en tupplur på två timmar när jag kom hem från skolan, och vet ni vad? Det var underbart skönt! Nu hoppas jag att jag har tillräckligt med krafter för att räkna en hel del matte och träna (eller, är det så smart när jag fortfarande är lite förkyld?). Kanske hinner jag också börja lite på en uppgift som vi får välja om vi vill redovisa före eller efter jul (visst är vår lärare underbar?!). Det vore ju skönt att göra bort det innan vi går på lov måste jag säga, men vi får se hur det blir med det...  

Se på bilderna, visst rockade vi? ;)

Som jag skrev i mitt förra inlägg; igår var det fest med rock-tema! Festen blev lyckad, bortsett från att mina cider luktade jäst och smakade satan vilket innebar att jag blev tvungen att hälla ut det drickbara för kvällen. Det var minsann jäkligt roligt med ett tema och jag tycker att jag i alla fall kunde få fram en hyfsat rockig outfit för kvällen. Håret gjorde jag lockigt och jävligt stort, läpparna fick bli vinröda och ögonen svarta och kraftigt sminkade!



Vad säger ni, syns det att jag var på en rockfest? :D

Jeffa var här innan vi begav oss till Carro, och se så rockig hon var!


Jag skulle fixa hennes hår och insåg att en bulle i luggen (som typ inte syns på bilden) och en jäkligt strulig svans var rockigt nog!


Nu har jag varken bilder eller tid för att visa er mer ifrån en rolig fest, men jag ska ragga lite bilder att dela med mig av, jag lovar!

Ikväll är det jobb som gäller för min del Fest fredag och jobb lördag är en rätt bra kombination tycker jag!

Rocktema

I morgon är jag ledig, så jävla skönt!! Och på kvällen är det fest med rocktema, ska bli riktigt roligt måste jag säga! Dags bara att börja leta i garderoben och på klädställningen efter något passande att ha på sig kvällen till ära. Måste välja bort alla söta klänningar och annat dylikt och se om det kanske blir något som i alla fall är lite rockigt kvar :O Om inte annat får jag väl hoppas att någon kombination av hår, smink, kläder, skor och smycken kan duga. Vi får se hur det här slutar, ska bli spännande! Återkommer nog med något resultat!

Att så lite kan göra så mycket!

Nyss satte jag mig för att läsa lite bloggar och när jag kom in på Mickis (en kompis sedan mellanstadiet) blogg såg jag den här texten, och gud, vilka ord! :O Jäklar, vad det här gjorde mig glad! Jag menar, vem mår inte bra av att få en sådan här text skriven till sig och vem mår inte bra av känna att man kunnat göra något bra för någon annan?

"ska skriva några rader om en speciell människa, en som alltid har funnits där oavsett vad! det är en helt fantastisk människa, och jag har nog aldrig tackat henne nog för allt! det här har pågått i år, och gång på gång fanns hon där och pusha upp mig på rätt spår, alla våra samtal, alla vara ändlösa konversationer, det är sjukt! jag vet inte vad jag ska säga! alla gånger du har tjatat och gnatat bara för att få mig att inse grejor! du är en helt otrolig människ! skulle aldrig ha varit där jag är idag vara där eller den jag är, och nu menar jag inte att jag är världens underbarn och gör allt bra, sköter skolan perfekt, men uppfatta det inte fel, men förut höll det verkligen på att gå utför! tack Frida Larsson, du är guldvärd."

Jag pushar dig så gärna, jag hjälper dig så klart på rätt spår om jag kan, jag tjatar om jag vet att jag borde och jag skriver gärna ändlösa konversationer i ytterligare år om det behövs! Det är klart att jag funnits! Det är klart att jag finns! 


Lite ledighet väntar!

Nu är dessa två jobbdagar avklarade, och det känns skönt kan jag säga! Igår blev det jobb ända in på natten (02:00) men idag fick jag sluta redan (i jämförelse med igår alltså) 00:00. Nu har jag nyss tittat klart på gårdagens Idol som mamma hade spelat in till mig, och jag tror snart att det är sängen som gäller.

Förresten, idag vann handbollstjejerna två av två matcher, underbart! Synd bara att jag, efter en låg jobbnatt, inte orkade kliva upp till den första (jag som aldrig brukar missa en match). Men i alla fall, den andra såg jag och den var riktigt bra så det var kul! Nej, nu säger jag adjö för den här gången!

Julshowsjobb!

Ikväll och imorgonkväll är det jobb som gäller för mig, på julshowerna på Dannero! Det blir alltså inte så mycket till ledighet men det är det lätt värt, pengar sitter ju aldig fel (speciellt inte inför jul)! Dessutom kan det nog bli ganska trevligt, brukar vara rätt kul att jobba när det är shower och massa glada människor som äter, dricker och umgås! Jullåtarna och allt kommer säkert också förhoppningsvis stärka den julkänsla som faktiskt börjar smyga sig på, vilket jag inte heller tackar nej till!

Kvantum och tillbaka med mig framför ratten!

Idag får ni ett gladare inlägg kan jag lova, för idag har jag inte en massa plugg som jag måste göra (även om det kanske vore bra om jag gjorde någonting). En annan bra sak är att jag har övningskört med mami till Kvantum och tillbaka ikväll - och vi lever! Det, om något, är ju värt att hurra för!

Svenska A

Idag har jag lämnat in det absolut största (och sista "riktiga") arbetet i Svenska A. Det känns så klart väldigt skönt, men samtidigt är jag nervös, för nu är det ju liksom för sent att ändra något, och tänk om det inte är så bra som jag vill att det ska vara?! Det var ju trots allt det sista "riktiga" arbetet i kursen och snart sätts betygen... Aja, jag hoppas att jag fick till det i alla fall, och mer kan jag ju inte göra vid det här laget när det är inlämnat och allt!

Nu har jag läst ut min engelskabok också, så nu återstår det bara att försöka förbereda en muntlig redovisning om den till på torsdag. Hur nu det ska gå, med tanke på mitt stora engelskahat, är ju en annan femma... Äsch, nu blev det ett riktigt plugginlägg känner jag, men just nu är det så mitt liv ser ut, så vad kan jag göra? Men oroa er inte, det är bara periodvis! Nästa gång skriver jag förhoppnigsvis om något roligare, kanske kommer det till exempel upp lite bilder ifrån helgen? Adios så länge!


RSS 2.0