Garagefestbilder!

Sist jag skrev pratade jag om några eventuella bilder från i lördags, så nu när jag ändå sitter här är det väl lika bra att jag slinger in dom på en gång va?

Efter en liten (och svår) tipsrunda blev det grillning, och Janne var sugen på mat, tror jag!


Efter att ha tagit för oss av en massa goda tillbehör som Rosita fixat började vi hugga in för kung och fosterland!


Precis som folket vid andra bordet!


Vi sjöng med till musiken som Pontus och Linn (och delvis även Markus) stod för!


Janne tog reda på resultatet av tipsrundan!


Och trots uselt resultat kom jag och min tipsrundevän delad trea med flera andra!


Här har vi vinnarna, som vann att framföra en låt i mikrofonerna (tur att vi inte presterade bättre alltså). Hur det gick för förstapristagarna kan ni kanske förstå om ni ser vem som kikar fram för att bidra med lite hjälp uppe i det vänstra hörnet... haha!


Också fick vi lyssna till lite imitation av Markus, som tog fram Janne och Rosia för att överlämna ett kors av allt, haha.


Rosita kunde till slut inte hålla glädjetårarna tillbaka efter Markus snackade och överlämnande av korset.


Två till som hade roligt!


Lena var glad att hon fick hedersplatsen vid Markus vackra gåva, haha!


Så fortsatte kvällen och natten med musik, allsång, efterrätt, surr med mera!


Glada miner fanns det gott om, så då förstår ni att det var en trevlig kväll i det nybyggda garaget i Rystrand!


Här har vi Pontus och Linn, som förutom en massa gamla godingar som alla sjöng med till, också framförde deras egen låt, Isak. Under dom minuterna satt alla helt tysta och bara lyssnade och berördes av att höra dom sjunga den känslosamma, fina låten som dom tillsammans gjort till Linns bror, det var så himla fint! Och linn, du gör det himla bra, det vet du va?<3

För er som missat låten jag pratar om, eller bara vill höra den igen, slänger jag in den här en gång till!


Snabbis

Efter en trevlig kväll med tipsrunda, surr, underhållning med mera blev det övernattning hos Linn, Janne och Rosita (skönt att slippa åka hem och så mitt i natten!), och dirket när jag kom hem idag bar det iväg till jobbet. Nu har jag inte ork att skriva mer, men jag kanske bjuder er på några bilder från gårdagen imorgon eller så, men det tar vi då, nu sover vi... snart i alla fall.

Vilken djävulsfärd!!

Okej, ni kommer nu få veta vilken fruktansvärd djävulsresa det blev för oss igår.

Precis som planerat gav pappa och jag oss iväg till Östersund efter matchen, för att skjutsa upp Osman och Rashid, som på grund av att vi kunde skjutsa upp dom då hade kunnat vara med på matchen utan att missa den enda lilla resa de skulle göra med boendet under sommaren. Perfekt tyckte både vi och dom, men det perfekta varade inte hela vägen, kan man säga.

1. Första problemet kommer i Sollefteå när pappa kommer på att han har glömt en påse någon hade skickat med upp till Östersund hemma i Kramfors. "Fan, det är bara att vända om, och be mamma åka och möta oss med den" säger han till mig. Happ, vi ringer mamma som inte ens var hemma och börjar köra tillbaka mot Kramfors någon mil, innan pappa hejdar sig och ringer en ansvarig för boendet och kollar om det är något så viktigt i påsen att det är värt att vända om, men så var inte fallet. Okej, vi vänder då om ytterligare en gång och är på väg åt rätt håll igen!

2. Vi kommer fram till en vägomläggning och tvingas därför köra en annan, sämre, längre väg, vilket gör att det drar ut på tiden. Men ja, "Det finns inte mycket att göra åt det, sådant som händer" tänker så klart vi och kör vidare.

3. Pappa får ett samtal av en ansvarig för boendet, som talar om att grabbarna uppe i Östersund har råkat ut för trubbel. Vid ett stop på en bensinmack hade en helt utomstående drogpåverkad kille hoppat in i bilen och försökt råna killarna, men eftersom de inte frivilligt gav ifrån sig sina mobiltelefoner och dylikt slutade det med att han knivskar en av boendets killar i armen, och efter besök av både polis och ambuland fördes han som skadats till sjukhus. Kul för de här som för enda gången i sommar skulle iväg och ha lite roligt tillsammans. Nej, inte direkt... Fan vad irriterad jag blev på den där idioten! Nåja, vad ställde det här till för oss nu då? Jo, eftersom det här hade hänt var många av grabbarna så klart upprörda och oroliga, och då förstår ni kanske att det här mötet som vi skulle få av personalen, för att slippa köra hela vägen, rök all världens väg. Det var bara att köra ända fam, "men det är klart att vi gör det, ta hand om det där ni, det var ju inget ni kunde göra något åt" sa pappa och gasade.

4. Så kommer det fjärde problemet, djävulen verkade inte tycka att det var nog som det var. Några kilometer innan vi är framme ser jag att fönsterrutan på en av bakdörrarna på vår nya bil är nere, och jag säger förvånat till pappa "tycker dom att det är varmt?:O". Aja, inget mer med det förrän vi kommer fram och parkerar bilen, då Osman lite oroligt säger "Per, vi måste fixa, den bara for ner, jag gjorde inget". Pappa trycker så klart då på knappen som normalt gör att fönsterrutan åker upp, men vad tror ni händer? Jo, fönsterrutan åker inte upp, och vi konstaterar att elen på just det fönstret inte fungerar. Rutan går inte att trycka upp, och drar man upp den med händerna faller den direkt ner igen. Ja, där stod vi en bit efter midnatt i regnet med en ny bil och ett helt öppet fönster, och 22 mil kvar att åka. BRA, eller hur?!

Efter många funderingar och väldigt lite material använda för att täcka fönstret, i en skog mitt i natten, erbjuder sig en av de alla väldigt hjälpsamma killarna att ge bort sin filt, så vi kan spänna för den. Sagt och gjort, vi spände fast den, och knöt fast den med några remsor av en handduk som killen skar sönder i brist på något starkare snöre.

Ja, det här innebar att vi körde in på gården 03:25 inatt, trötta, men i alla fall glada över att den provisoriska lösningen höll ända fram, och att killarna där uppe var så hjälpsamma. Pappas sista ord i bilen var "Ja, det här tog mig nu inte bara hela kvällen, utan även halva natten, men det må nog ändå vara värt det. Vi vann ju faktiskt matchen och Rashid gjorde trots allt två av de tre målen..."


Östersund

Klockan sex ikväll har Pontus lag match, och igår var pappa (som är tränare) rätt så bekymrad, eftersom han av diverse olika anledningar hade ganska få spelare att tillgå. Två styckna starka kort som han inte hade tillgång till (trots att han verkligen skulle behövt det) var Rashid och Osman, som skulle åka på helgsutflykt till Östersund med sitt boende redan på dagen idag.

Eftersom att R&O ville spela, och laget (som idag spelar en match som kommer vara rätt så avgörande om de blir etta eller två i serien) behöver dom, så sa pappa helt plötsligt igår "det må vara att hela min fredag går, men om det är okej för boendet så kör jag fan i mig upp dom till Östersund efter matchen". Ja, det var okej för personalen (de erbjöd sig dessutom att åka och möta pappa en bit), så ikväll efter matchen drar han iväg mot Östersund för att skjutsa upp grabbarna, och vet ni? Jag tyckte nästan lite synd om honom som ska spendera sin lediga fredagkväll i en bil (även fast det var hans egna val), speciellt på hemvägen då han skulle åka ensam, så jag erbjöd mig att åka med som sällskap, och så får det bli! Så nu är det fotboll som gäller, och sedan lite bilåkande, nu vet ni hur min fredagkväll ser ut också!


Torsdag

Nu kallar duschen och sedan ska jag försöka hinna sy klart något som ännu bara påbörjats, innan kvällen blir för sen. Blir det i alla fall ett hyfsat resultat kan det nog hända att ni får se bild/bilder på det ikväll eller någon dag framöver, men det tar vi då. Kanske blir jag inte ens klar med något ikväll heller, vad vet man? Aja, dusch var det jag sa!

Onsdag

Ikväll var det fotbollstittande, och Kramfors 93/94 (Pontus lag) slog Sollefteå med hela 7-3. Fint det!
Nu är det dags att läsa lite Stieg Larsson. Fint det med!

Före- och efterbilder på mina syprojekt!

Här kommer ett gäng bilder (som jag i evighet lovat er) på vad jag har sytt om. Ta er en titt, och tyck gärna till vet jag!











Ja, nu har ni sett de i nuläget färdiga plaggen, och de som fortfarande endast påbörjats kommer antagligen hit på bild sedan, när de är klara. Men som sagt, tyck gärna till! Vore trevligt med lite synpunkter på mina nybörjarresultat :)

Skola

Jahapp, det var det lovet det! Om cirka åtta timmar börjar skolan, men det känns faktiskt ganska okej ändå tycker jag. Nu borde jag i alla fall snart sova, så god natt!

Det lider mot sitt slut

Idag är det sista sommarlovsdagen för det här året, och trevligt nog lyser solen! Ikväll blir det grillning på Gissjö, så avslutet på sommarlovet blir alltså en typisk sommaraktivitet i favoritsommarväder. Det låter inte helt fel va?

Farväl gyp:en!

Vet ni?! Idag har vi köpt en ny bil! (Som ni ser på bilden nedan). Det blir alltså till att säga farväl till gyp:en snart, och vad ska man säga om det? Det känns så klart jäkligt skönt att slippa gamskrotet, att slippa svettas ihjäl utan AC på sommaren och kunna lyssna på en skiva i bilen, men på något sätt känns det faktiskt också en aning konstigt. Jag menar, ska vi inte längre åka omkring i vår gamla vinröda lilla saab med endast två dörrar, som jag har gjort i hela mitt liv och som alla är vana att se oss göra? :O Haha, nej, vi ska ju faktiskt inte det, men jag ska minsann inte klaga!
Klicka för att se nästa bild


14:46...

Sen kväll/natt resulterade i sen morgon/dag. Först nu har jag upptäckt att det faktiskt är varmt och skönt ute, bra att jag är i tid va? Men jag säger det igen; bättre sent än aldrig! Nu ska jag i alla fall ut i solen med en bok i handen!

Sy!

Jag har ganska nyss vaknat, och nu ligger jag kvar här i sängen med datorn. Ja, jag vet att klockan snart är två, men vet du att jag var uppe och sydde till tre inatt? Nu är det inte lika konstigt längre va? Idag ska jag nog fortsätta sy, så vi kommer nämre och närme bilderna, jag lovar!

Erikshjälpenköp på bild!

Idag har jag och Evelina varit på Erikshjälpen i över två timmar, och som ni då kanske förstår så kom vi hem mer med saker och mindre pengar än när vi for dit. Här har ni bilder på lite av vad jag köpte, närmare bestämt de saker jag inte behövde göra något åt. Det jag ska sy om får ni se senare när det är klart, kanske tillsammans med några av de tidigare köpen jag håller på att sy eller ska sy om. Jag lovar, jag har minsann inte glömt att jag lovat er bilder!

Men som sagt, här har ni de först och främst dagens "färdiga" köp:









Ja, det var det! Nu ska jag damsuga rummet och sedan åka till Evelina där vi ska försöka oss på att sy om lite av dagens (ännu inte visade) köp!

Bastukväll

Jag körde endast på en kort jeanskjol och ett linne idag på fotbollen, men det gick då minsann väldigt bra ända till solen gick ner och kylan kom smygande över mina bara ben. På slutet blev det till och med så pass kallt att jag (och de flesta andra på IP) frös, och därför frågade jag Emilia och Elin (E) om vi inte skulle åka till min farmor och farfar och basta, när vi var på väg hem efter matchen. E&E var på och vi drog dit för lite värme och surr, mysigt värre! När vi var nöjda moppade jag hem Emilia till Frånö och nu ligger jag här med min kära dator. 

Nog om vad jag roat mig med ikväll nu, vi hörs imorgon istället! 

Varmt :O

Idag började jag tvivla på mitt förra inlägg - för är hösten verkligen här? Jag har ju trots allt solat (och till och med bokstavligen svettats) i bikini idag! Om ni inte tror på mig när det gäller svettandet och värmen så kan ni ju fråga Linn eller Pontus som även dom satt ute på vår altan idag. De höll också på att få ett litet värmeslag mitt upp i trubadurtränandet nämligen!

Nu ska jag i alla fall duscha av mig och så, innan jag åker ner på IP för fotboll. Jag vill gärna undvika att de andra i publiken ska förstå att jag inte ljuger om värmen på grund av hur jag luktar....

Sommaren är kort...

Ikväll insåg jag verkligen att hösten snart är här. Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl på fotbollen - men jag överlevde! Tur va?

Blondie

Nu är jag nyslingad, och därmed betydligt blondare. Kanske visar er en bild sedan, men nu har jag inte tid, ska plocka ihop på rummet, äta och åka på fotboll!


Sommarlov?

Nu är min sista jobbdag på sommarlovet ur världen, så nu kan man säga att jag också har sommarlov, på riktigt allså. Det här "riktiga" lovet (utan en massa jobbdagar här och där) varar dock inte så länge för min del. Nej, närmare bestämt endast en vecka, för sedan är det dags för skola igen. Att det bara är en vecka kvar känns för övrigt helt sjukt, jag har nog helt enkelt inte riktigt hunnit med mig i sommar. Har sommaren ens börjat? Har jag haft en massa ledig tid att kunna göra vad som bara faller mig in? Har jag spenderat en massa dagar på badstränder, stekts av en het sol och svalkats av härligt havsvatten? Har jag kunnat vara uppe och sedan sova ut hur länge jag vill? Har jag haft tillfällen att använda alla sommarklänningar (och dessutom andra sommarkläder) som jag köpt? Har jag haft tid att läsa en massa bra böcker? Har jag.... - Nej, det har jag nog inte.
Men det är kanske så det ska vara när man blir äldre och tydligen jobbar stora delar av den tid som förut var en skön, lång och underbart fri ledighet - en efterlängtad vila från verkligheten?

Vad tror du, känner du igen dig i tankarna?

Bilder!

Idag har jag jobbat på Dannero, och för en gångs skull på en travdag var det inte strålande sol och världens badväder, utan istället raka motsatsen. Vi hade till en början strömavbrott i närmare två timmar, hela Dannero arena var som nedsläckt och ingenting som hade med el att göra (tänk er hur mycket det är på en travbana och restaugrang!) fungerade, men efter att dom fått till det blev det en jäkla bra fart på folket. De handlade åt och var glada, vilket i var väldigt bra efter typ två timmars stillestånd.

Här kommer några (men bara några, för tror ni att jag tänkte på kameran hela kvällen?) bilder ifrån kvällen och natten igår!

Elin och jag var redo för kräftor!


Verkligen redo!


Här har ni kakan som jag tog med mig (jag lovar, den är mycket godare än den ser ut). Titta hur Jennifer och Emelie har ätit bort allt i mitten med skedar direkt ifrån fatet, haha!


Sedan skötte Ulla (som bara blev suddig på bild) disken.


Emelie ville inte vara med på bild, som vanligt!


Och Jeffa lyckades alltid med något underligt!


Ja, det var det! Nu ska jag titta igenom era bloggar, och sedan ska jag sova några timmar innan det är dags för uppstigning och jobb imorgon, god natt!

Kräftskiva

Nu har jag nyss slängt in en mortotskaka i ungnen, den får bli ett medtag till kvällens kräftskiva med Emelie, Ulla, Elin och Jeffa, som kommer att hållas i Victors (Emelies brors) lägenhet. Nej, nu är det dags för dusch och lite fixning av mig själv innan klockan blir för mycket. Jag kanske återkommer med lite bilder ifrån kvällen senare ikväll/inatt eller imorgon, om inte minnet och/eller kameran sviker mig vill säga.
                                           


Stugan med Elin

Igår när jag precis hade satt mig vid matbordet ringde Elin (E) och frågade om jag ville följa med ut til stugan, och så klart så ville jag det! Jag lämnade maten på bordet, slängde ner lite kläder och så i en väska, och cirkus en kvart efter att hon ringde var vi på väg. Vi åt, gick, duschade samt skrattade, surrade och sov i en liten stuga med söta hjärtetapeter. Behöver jag säga att det var mysigt, supermysigt?

Stugorna (de har en storstuga och sedan några små) är verkligen jättesöta, och dessutom ligger de alldeles ovanför vatten, bryggor och fint belägna sommarutemöbler på tomten. Som ni antagligen förstår, trots att jag dumt nog inte tog med en kamera så jag kan visa er vad jag talar om, så var det en skön och avkopplande, men samtidigt riktigt rolig liten tripp!

Ja, nu vet ni varför jag inte bloggat också. Två flugor i en smäll!

SOL IGEN!

Det är fint väder och jag är ledig, så vad tror ni att jar har att säga nu?
Jo, HÖRSÅNG!

SOL!

Nu har vi inte tid med sådant här, kära vänner! Gör som jag; ta en härlig bok och sätt dig ute i solen med lite härlig bakgrundsmusik medan du har chansen!

Elin

Idag har jag umgåtts med Elin (E) hela dagen, närmare bestämt från 07:00 (då vi började jobba) till 23:00, och det var då inte mig emot. Vi började dagen med fem timmars gemensamt jobb, vi gick en sväng på stan, vi (hon) handlade en massa saker till hennes rum och sedan for vi upp dit och storstädade och fixade hela kvällen lång. Resultatet blev mycket bra tycker jag, och jag blir så sugen på ett nytt rum att jag bara vill dö, när jag håller på med sådant där! Förutom detta så har vi så klart också surrat en massa om en hel mängd olika saker, precis som det ska vara!

Med det här inlägget säger jag nu god natt, för om lite dryga sex timmar väsnas mitt mobilalarm och jag tvingas kliva upp för en ny jobbdag. Skönt nog den näst sista, men ändå - god natt!

Kursen äntligen ur världen!

Nu, över ett år efter att jag fyllt 16, har vi äntligen kommit oss för att gå körkortskursen som är förutsättningen för att få börja övningsköra. Bra att vi var snabba va? Men som man säger; bättre sent än aldrig! Nu är det i alla fall gjort, och det känns skönt!

För tillfället sitter jag här och äter chips och lyssnar på Pontus början till en ny låt. Snart får jag nog ge upp den aktiviteten, som just nu känns rätt mysig, och istället dra mig till sängs, för imorgon är det jobb som gäller och som bekant börjar jag klockan sju (buhu).


Ledin, så jävla bra!

Nu är jag hemma igen, och så klart ska ni få veta lite om det senaste dygnet som för min del tillbringades uppe i Ö-vik. Jag har till och med haft med mig kameran (även fast det var min bror som hade hand om den och fotade), så jag kör på lite text varvat med bilder, vilket förhoppningsvis gör det betydligt lättsammare för er läsare.

Efter lite shopping och mat körde vi på en liten förfest i Johannes och Robins lägenhet, och här har vi Soffan, Emelie och Jeffa.


Elin och jag. (Tur att jag gör något så vackert med tungan!)


Jag, Elin och Robin. Jag lovar er, vi hade så jäkla mycket roligare än vad det ser ut som på bilden, ni kan vara lugna!


Så runt åtta någon gång begav vi oss mot Parken med höga förhoppningar.


Jag var glad och förväntansfull!


Väl framme fick vi beskedet att Ledin var förenad, men cirka 1,5 timme sen dök han till slut upp och publiken jublade så klart när han entrade scenen.


Nästan alla skrek, sjöng med och hade armarna över huvudena, precis som det ska vara!


Johannes var inget undantag!


Inte Kasim heller!


Pontus och Johannes


Efter några härliga extranummer tackade de för sig, och en kanonkonsert med bra ös var tråkigt nog över.


Väl hemma igen höll vi oss uppe ett tag, men några timmar därefter började vi dra oss till sängs. Pontus kröp in i sin lilla koja, som vi kallade det, och hur han kunde sova där hela natten utan att få någon typ av cellskräck eller svettningsproblem förstår jag inte riktigt.


Det blev dock inte så att vi gick in för att sova så fort vi la oss. Nej, rummet som jag sulle sova i blev istället en typ av samlingsplats där vi hade sjukt kul och skrattade fruktansvärt mycket ända till typ 5, halv 6 på morgonen. Mer eller minder övertrötta människor (Emelie går under kategorin "mer övertrötta", eller vad säger ni?), kombinerat med en jäkla massa roliga och sjuka kommentarer gjorde att Ledinkvällen fick ett riktigt trevligt avslut!


Idag bar det av hem tillbaka till Kramfors vid 13:40-tiden, och vad ska man mer säga? Ledin var jävla bra, vi hade jävla kul och det var jävla värt varje krona! Nu blev det tre svordomar i en och samma mening, men då kanske ni förstår hur lyckat det blev?!

Kort information

Idag:
Hörsång
Fotboll
Fixning och packning

Imorgon:
Avresa mot Ö-vik, Johannes och Robins lägenhet och Tomas Ledin med en massa folk!

Söndag:
Hemresa och fortsatt bloggande efter helguppehållet.

Ha det bra kära läsare, för en sak kan ni skriva upp; det ska jag ha!

Syprojekt och exempeldukning på jobbet

Räknat från igår och idag har jag faktiskt avslutat tre syprojekt, närmare bestämt två kjolar och en klänning. Tro nu inte att jag har varit duktig och inte påbörjat något nytt eftersom alla tidigare påbörjade saker fortfarande inte gjorts klara, för det har jag minsann gjort, som vanligt. I vilket fall, jag har tidigare nämnt något om att visa er bilder på de färdiga plaggen (och även förebilder på de plagg jag fotat innan jag gjort något åt dom) men ni får faktiskt inte se dom nu på en gång, eftersom jag inte har fotat allt det som ska fotas ännu. Men under kvällskvisten imorgon (på dagen hoppas jag verkligen att jag ligger ute i Hörsång och steks av solen) kanske de dyker upp, så ni får se var jag surrar om någon gång.

Nej, fyra timmars sömn i natt resulterar i trötta ögon som efter att ha läst era blogginlägg (klarar de ens av alla?!) kommer falla ihop inför en härlig sömn!

Förresten, jag och Lovisa fick duka ett bord som står ute i butiken idag, för att ge kunderna ett exempel på hur man skulle kunna plocka ihop lite av våra saker för att få en snygg, lite festligare dukning. Det var väldans roligt att få göra något sådant här som är utöver det vanliga, och speciellt eftersom vi fick helt fria händer. Dessutom tycker jag att vi lyckades få till det snyggt, och det var ju så klart ett plus. Om du nu blir nyfiken på vilka grejer vi valde och hur vi gjorde så säger jag bara; ta en titt på bordet en liten bit rakt innanför ingången (om du bor i Kramfors då, vill säga)!

Grillafton

Elin och Lovisa skulle ner på Kramm och käka idag, och jag, Anna W, Jeffa och Johanna bestämde oss för att hänga med som sällskap, för att träffa lite folk och umgås kan man säga. Anna och Jeffa for hem tidigt, men då slog vi ihop oss med Jonna och vi fem lyckades faktiskt stanna kvar även när klockan slagit tio, vilket innebär åldergräns, 18 år. Jag måste faktiskt säga att det var rätt trevligt på årets sista grillafon, träffade en hel del roliga, och en aning överförfriskade, kända människor och det slår ju minsann aldrig fel! Nåja, nu är den här kvällen över, klockan är snart halv två och jag börjar jobba 07:00 imorgon... Dags att sova med andra ord, god natt!

Onsdag

Nu har jag jobbat klart och magen kurrar, vilket jag ska lösa genom att slänga i mig pizzan som blev över från igår. När det är gjort ska några småsaker fixas på stan, och sedan blir det la casa de farmor och farfar för att rejsa lite med symasiken. Och jag lovar, jag ska försöka att inte börja på något nytt innan jag i alla fall gjort klart ett av de redan påbörjade plaggen den här gången!

Pizza

Idag tog Jennifer, med väldigt kort varsel, på sig att döma två matcher istället för Pontus, som befinner sig i fjällen och därför inte kunde göra det själv, men heller inte var ute i så god tid att fixa en ersättare. Mamma blev i alla fall glad att Jeffa tog på sig det, eftersom det var ont om tid, och eftersom det är så dålig mottagning där Pontus befinner sig att mamma och jag blev involverade i att hitta någon som kunde döma istället för honom. I alla fall, lite som tack för att hon gjorde det bjöd mamma mig och Jennifer på varsin pizza som vi just (ja, jag vet, sen middag) har ätit. Gott!

Nu ska jag färga Jeffas hår, hoppas att resultatet blir bättre än vad vädret i Hörsång var...

Finare vid kusten?

Nu tänker jag, mamma och Jeffa chansa och åka ut till Hörsång, i hopp om att det (som det ofta brukar vara) är bättre väder vid kusten. Håll tummarna för oss!

Sådant är livet!

Solen skiner.
Himlen är klarblå.
Graderna stiger.
Jag gör mig klar för att åka och jobba.
Otur, men som rubriken lyder; sådant är livet!

Hos farmor och farfar med tjejerna

Nu har jag nyss kommit hem från farmor och farfar där jag, Jonna, Jeffa, Anna (N), Johanna och Therese spenderat kvällen/natten, eftersom farmor och farfar befinner sig i stugan och huset ändå står tomt. Jag har påbörjat (men som vanligt inte avslutat) ännu en kjol, och jag kom ikväll fram till att det var det tredje plagget jag börjat att sy om. Varför inte göra klart en sak innan man börjar med något nytt, egentlgen? Aja, dags att ändra på det tror jag!

Förutom det lilla jag sydde satt vi i alla fall bara och snackade, men det var minsann riktigt mysigt. Synd (bortsett från lönen) att jag ska jobba i morgon säger jag, för även fast jag inte ska åka förrän halv två kan jag ju inte vara uppe heeeela natten, och hade det inte varit för det hade vi nog suttit kvar där nere än. Nu är klockan trots allt snart halv tre, och just därför är det nog dags att säga god natt läsare, vi hörs i morgon efter jobbet någon gång!

Sol(!)

Hallå, vet du vad jag tycker du ska göra nu? Jo, gå ut och ta vara på solen, när den väl visar sig! Det tänker jag i alla fall göra, precis just nu, på en gång, adios!


Stan

Igår tänkte jag "i morgon ska jag ha någon av mina oanvända sommarklänningar när vi går på stan".
Väderguden tänkte raka motsatsen.
Idag tänker jag "idag får det lov att bli det jeansleggings, jacka och tygskor, hoppas det är tjockt nog för att slippa bli genomblöt".
Va fan, vad är det här för slags sommar?

RSS 2.0