Bra lördag!

Ikväll blev det mys hos denna tjej, med ett gäng andra tjejer. Vi snackade, åt och såg på en film som var så bra att till och med jag höll mig vaken från första till sista sekund. Det ni!

En del klassfestbilder

För ett rätt bra tag sedan pratade jag om en väldigt rolig klassfest och en väldigt rolig klass. Jag lovade er också några bilder från festen, och nu känner jag (äntligen) att jag har tid att göra mitt lilla löfte till verklighet. Här, gott folk, har ni några bilder från vår fest (sparar dock en del till någon annan dag jag har brist på saker att skriva, har ju ändå så himla många bilder)!

Skönt gäng!


Hörde jag något om ultraljud?


Två av de fyra som släpptes in utan sp-tillhörande ;p


Soffis och Ella var glada!


Glädje!


Då nybliven 18-åring och festfixare! Skum kille i bakgrunden...


Ja, jag säger då det - kärlek inom klassen!


Nämen tjenare Robin!


Nu får det räcka för ikväll, men som sagt, det kommer nog mer från den här kvällen någon gång framöver. Hur som helst, adios för denna gång!



Inte mycket att göra

Imorgon har jag naturkunskapsprov.
Ni förstår vad jag gör ikväll.

Hoppas några fler sovtimmar gör susen!

Idag har jag pluggat, trots att jag ha känt mig helt tom på krafter. För att kanske vara något piggare imorgon (då jag behöver plugga ännu mer) tänker jag nu göra något jag verkligen inte gör ofta - lägga mig före tolv! Känns som om jag släcker någon/några timmar för tidigt just nu, men jag tror faktiskt att det behövs så... god natt!

Fotbollstittande

Kramfors gick inte till final, vilket kändes lite surt eftersom det var så himla nära. Men... det är väl sådant som händer antar jag! Jag har i alla fall haft en trevlig fotbollsdag. Ja, en trevlig fotbollshelg till och med!

Kuben

Om ni undrar vad jag håller hus så är det i Kuben. Har tittat på fotboll hela helgen och ska fortsätta med det även imorgon. Kramfors herrar vann sina tre matcher idag och är nu vidare i cupen. Håller tummar och tår inför morgondagen!

Mormor ♥

Idag har jag tydligen namnsdag. Jag kom hem och hittade en bok och en lapp i vår postlåda. Det var från min mormor.
(Klicka på bilderna för att se dem större)
 
Jag blev faktiskt lite rörd när jag läste lappen. De handskrivna orden på en vit, liten lapp sökte sig rakt in i hjärtat! När jag tänker på allt jag har gjort tillsammans med min mormor under hela mitt liv, inser jag att det är väldigt mycket. Jag tänker på alla somrar hon bjudit mig på en heldag i Ö-vik, alla gånger vi gått uppför samma stentrappor från busstationen för att komma in mot staden. Det känns som våra egna små stentroppor nu, och jag kommer nog aldrig i hela mitt liv gå i dessa trappor utan att tänka tillbaka på våra dagar där uppe. Jag tänker på alla konserter och andra evenemang vi varit på tillsammans, och inte minst på alla enkla, mysiga hemmakvällar hos mormor. Vi gör fortfarande saker tillsammans, skapar hela tiden fler och fler minnen med varandra, och jag kan inte tänka mig något annat. Mormor ska liksom finnas vid min sida. Precis som hon alltid har gjort. Precis som hon gör. Jag önskar att det kunde få fortsätta att vara så här i all eviga tid framöver. Jag önskar att ingenting någonsin skulle kunna ta oss ifrån varandra. Vet du mormor? Jag älskar dig också, och du finns alltid i hjärtat hos mig.

Onsdag

Idag har jag, Melina och Sofie varit här hemma efter skolan för andra dagen i rad. Vi har nu gjort klart vårat samhällskunskapsarbete som ska lämnas in imorgon. Skönt att det snart är ur världen (bara det muntliga kvar)! Dessutom är även psykologin, som även den ska in imorgon, just avklarad. NU: dags att göra engelskaläxan (tredje saken till imorgon). Glosor, text och svara på några frågor. Sedan är det slut. Så jävla slut!

Smakprov

Nu ska jag plugga lite innan duschen kallar, så än får ni vänta en aning på klassfestbilderna jag har lovat er. Tänkte dessutom försöka få några fler bilder från andra i klassen innan jag laddar upp, men det kommer! Bjuder på ett smakprov så länge, och gud så glad jag blir av denna bild!

Ett härligt gäng ur min underbara klass, och Therese (som kom förbi senare på nattkröken).

Maskeradbilder värda att se!

Har haft två sjukt underbara festdagar denna helg, och nu börjar jag med att dela med mig av lite bilder från den första, nämligen fredagens 18-årsfest i form av kändismaskerad. Massa sång, dans, skratt och surr med mina bästa tjejer, klart det blev lyckat!

För er som funderat över hur jag lyckades med den här silverklänningen jag har snackat om att jag sytt... här har ni en bild på resultatet, och hur jag såg ut innan jag for på maskeraden som Charlotte Perelli.


Kom fram och möttes av ett helt gäng kändisar!


Jennie af Ugglas!


Fergie och jag sjöng ut!


The king of pop!


Gaga och Britney!


Amy Winehouse som drogad!


Brittan mitt i magdansen (som inte var att leka med)!


Lena PH och stången, så klart!


PH och Rongedal!


Åh, snälla, snälla, snälla, snälla...


PH, Ugglas och en negerrappare jag inte vet namnet på!


Rapparen som stal min mick och Håkan Hellström!


Fick en liten puss av självaste födelsedagsbarnet!


Kate Pery och en av fluffarna!


Yeah!


Båda 18-åringarna, Tila Tequila och PH!
'

Har cirkus 200 bilder från denna kväll, men känner nu (trots att jag inte ens fått med alla kändisar här i bloggen) att det är läge att ge mig. Kanske bjuder på några fler bilder från denna kväll sedan någon gång, men nu avslutar jag detta inlägg med en fråga som faktiskt inte är alltför lätt; Vem får enligt dig pris för bästa utklädnad?

Party

Hemma efter helgens andra fest, som precis som gårdagens blev lyckad. Har haft en underbar helg, och imorgon delar jag förmodligen med mig i bilder!

Befriad för en stund

Nej, det här inlägget kommer inte vara ett negativt plugginlägg, för ikväll har jag endast en engelskaläxa att göra. Trots att jag hatar engelska mest av allt känns det nästan som om jag har vunnit en högvinst, för i jämförelse med hur det har varit de senaste dagarna/kvällarna/nätterna är en engelskaläxa en ledighet, och det är så otroligt skönt!

Ikväll ska jag istället hjälpa några kompisar med lite syjox inför maskeraden som jag snackat om, som är på fredag. 18-årsfirande i kändisutstyrsel känns verkligen kul, och jag längtar som bara den! Ikväll blir det som sagt lite föreberedelser med Jennie, och vi får hoppas att det går vägen.

Español

Imorgon (idag) har jag spanskaprov. Eftersom jag har haft fullt upp med matten så började jag inte plugga på spanskan förrän ikväll, och det innebar att det blev ännu en väldigt hektisk dag/kväll. Nu är det dock över - nu ska lampan snarast släckas. God natt!


Fullt upp

Aldrig förut har nog så många velat få tag på mig under en och samma kväll. Oftast gällde det någon mattefråga inför morgondagens prov, men utöver det var det en massa annat också. Herre gud, vilken kväll! Har gått på högvarv hela tiden men nu får det snart vara nog. Ska läsa igenom matten en sista gång men sedan ger jag upp, då får det gå som det går, helt enkelt.


God natt!

Nu slår jag igen den där förbaskade matten som ni såg i förra inlägget, och håller mig ifrån den under några, ganska få, sovande timmar. Sedan är jag tillbaka igen, i de där jäkla ekvationerna och allt vad det heter. Sista rycket innan provet imorgon, men just ja, nu var det sova först!

Ett uppslag ur mitt nuvarande liv


Räknar matte som en galning och försöker förbereda mig inför provet på tisdag. Det var inte meningen att bilden skulle bli så här suddig, men när jag tänker efter är det faktiskt ganska symboliskt, för det är nämligen ungefär lika suddigt i min hjärna just nu.


Out of the light, like a star, like a hero...

På fredag ska jag på 18-årsfest, men inte vilken 18-årsfest som helst! Det är nämligen en slags maskerad, och alla ska vara en artist/kändis. Jag ska vara Charlotte Perelli (trots att jag, fast jag är så mycket yngre, på grund av mitt icke opererade ansikte är rynkigare än henne). Jag ska i alla fall försöka få till något som lite liknar hennes kända silverfodral, hur nu det ska gå till. Silvertyget ligger i byrålådan men idag då jäklar, ska det göras ett försök vid symaskinen!


Lugn fredag

Ikväll blev det en lugn kväll för min del, precis vad jag kände att jag behövde. Först chinamat och surr en liten stund hos Jeffa (med henne, Carro och Jonna) och sedan surr med Johannes och ibland också resten av la familia här hemma. Trots denna lugna kväll är jag fortfarande väldigt trött, och ska nu därför sussilulla måååånga timmar. Det blir nog en sen morgon för mig imorgon skulle jag tro (inte för att det är speciellt ovanligt, men ändå). I alla fall - god natt!

Torsdagnatt

Halvt död efter allt intensivpluggande.
Stressad och less över att jag ändå inte hann allt jag hade planerat.
Trött eftersom det blivit många sena kvällar/nätter.
Glad att jag äntligen ska släcka och krypa ner under täcket.

God natt! Hoppas och tror (det är ju helg!) på ett gladara inlägg imorgon!

Psykologi

Skriver lite om våra mänskliga behov och funderar kring eventuella negativa och posivia mål. Jag har nyss börjat läsa psykologi för er som undrar, och det här är vår första lilla uppgift. Psykologi verkar vara en riktigt intressant kurs måste jag säga, och inte blir det ju sämre av att jag gillar vår psykologilärare (har henne i samhällskunskap också) väldigt mycket heller! Nej, nu måste jag återgå till uppgiften och försöka använda analyshjärnan för fulla muggar!


Fem av samma?

Oj! Vad hade hänt sist jag skrev? Samma inlägg hade plublicerats typ fem gånger, utan att jag hade en aning om det, men nu är det i alla fall bara ett kvar. Just nu har jag inte så mycket annat att säga. Har mycket på pluggfronten just nu; matte, spanska, psykologi och engelska, så jag kanske borde överge er för en stund. Men bara för en stund!


Vilken tidsplan?

Ikväll har jag tränat. Jag har dessutom börjat med spanskauppsatsen till imorgon alldeles för sent (efter tio ikväll någon gång), men nu är jag äntligen i alla fall klar. God natt!

Eva Attling

Tittar på en massa snygga Eva Attling-smycken. Tycker det är synd att de är så dyra och inser att jag antagligen får nöja mig med det smycke av henne som jag har, carpe diem-halsbandet. Funderar på att sova istället för att irritera mig på dessa snygga ringar, halsband, örhängen och armband för runt tusentals kronor.


RSS 2.0