Skyltsöndag här i stan!

Mina vänner har bilder som jag ska få ifrån både Winnerbäck och gårdagens fest hos Johanna, så mer om det får ni nog veta i framtiden, när mina skoluppgifter tillåter mig att ladda upp en massa bilder här på bloggen. Idag var det i alla fall skyltsöndag, och tack och lov hade vi lite julkänsla tack vare den lilla snön som fallit!

Jag blir glad när jag kan göra något bra för någon annan, och du, du vet att jag så gärna gör vad jag kan!  

Winnerbäck!!!

Ikväll lämnar jag allt för en stund, och bara lever tillsammans med Winnerbäck, Carro och Jonna!
Åh, helgen skulle inte kunnat börja bättre (hoppas jag)! Du borde vara avundsjuk!

Onsdag

Jag vet att jag är lite frånvarande just nu, men jag har nog bara inte speciellt mycket att skriva. Känner mig mest slut och less på att det är en ny rätt jobbig period i skolan, men så går det när man inte orkade börja med uppgifterna på en gång man fick dom direkt efter förra helvetesperioden, som jag skrev om.

Imorgon fyller min morbror 40 så då ska vi dit efter en lång skoldag. Därför kommer det inte bli mycket pluggat och ja, det gör mig stressad. Fredag och lördag är ju också helt fullbokade, vilket inte gör saken bättre när det gäller pluggtiden! Men äsch, på fredag ska jag i alla fall äntligen på Winnerbäcks konsert! Hoppas att den ger mig lite nya krafter så jag presterar sista rycket nu innan jul, och kan dela med mig av lite gladare inlägg!


Surr med JT, 05:19 :O

Mysig kväll i bubblet, på China och hos Jeffa med tjejerna! En trerätters middag satt inte fel gott folk!

När vi for från Jeffa åkte jag och Jonna hit och kollade igenom ett inspelat Idol, och sedan skjutsade jag hem Jonnis med min lilla moped som inte hade kommit ut på ett tag! Däromkring gick Pontus och lade sig eftersom han har match imorgon, men Johannes (som skulle sova här hos honom) satt kvar nere när jag kom hem. Ja, då började vi snackade om det ena och det andra, och helt plötsligt visade det sig att klockan var fem (!) på morgonen. Nu har vi sagt god natt vi med, och det kanske inte var alltför tidigt? Haha! I vilket fall - god natt!

Stadskörning :O

Idag har jag kört inne i stan, för första gången i mitt liv. Alltså, klockan var rätt mycket så det var lite trafik, men ändå liksom! Imorgon är det skola och sedan händer det lite trevliga saker i mitt liv. Bubbel och chinamat med ett gäng tjejer osv! Vi hörs igen imorgonkväll/natt eller på lördag!

Potenserna flyter på!

Med två mattelektioner på 40min/vecka är det i princip omöjligt att hinna räkna det som krävs för att klara proven bra, eftersom vi oftast har genomgång i 20-30min/lektion, vilket innebär att det finns cirkus 20-40 minuter/vecka att räkna på. Det här gör, som ni kanske redan räknat ut, att man måste räkna en hel del hemma efter nästan varje mattelektion. Ganska jobbigt, men sådant man får lära sig att leva med helt enkelt. 

Nu har jag i alla fall just räknat klart de uppgifter jag inte hann på dagens lektion, och till min förvåning gick det galant. Det brukar alltid vara minst ett tal man fastnar på, och sedan behöver fråga om lektionen efter när vi egentligen har börjat på ett nytt område, men idag flöt det på riktigt bra faktiskt. Otroligt skönt måste jag säga! Och med det säger jag också adjö för denna gången!

En aning sena halloweenbilder!

Jag vet att jag har lovat er halloweenbilder i hundra år, men jag har inte glömt bort det. Jag har bara inte riktigt haft tid - förrän nu, så här kommer ett litet gäng från halloweenfesten som började hos Jonna, fortsatte med lite seriöst snack hos Johanna och slutade på stan där vi träffade grabbarna.

En del av gänget hos Jonna!


Jossi och Annis!


Therese och Elin (A)!


Dom bjöd på lite dans!


Och har har vi den väldigt halloweeniga (jag vet, fint ord) värdinnan ;)


Jeffas finaste stunder fångar jag alltid på bild:D


Haha, söta tjejer på väg till Johanna va?;D


Sedan avslutades kvällen som sagt på stan, och där träffade vi på grabbarna, bland annat Erik och Foppa!


Sedan gick vi hem tillsammans med dessa efter att Johannes övertalat skarpåkerngänget att gå en liten omväg med mig och Foppa, eftersom både han och jag skulle mer eller mindre åt Brunne, trevligt! Här har vi i alla fall några i promenadgänget :)


Nej, nu får det vara nog tror jag, adios!


Efterlängtade helg!

Efter en omtalad helvetesvecka känns det nu otroligt skönt att den efterlängtade helgen är här! Ikväll har jag varit hos Nattis och sett på Idol och surrat med Nattis (så klart), Therese och Ingela (Nattis mor). Mysigt säger jag, och bra att Eddie åkte ut!

Nej, snart ska jag nog dra mig till sängs, gott folk. Det har ju blivit två sena nätter som bestått av att läsa igenom uppsatser och plugga inför prov nu, så sängen känns väldigt lockande faktiskt. Imorgon väntar handboll och hockey för min del. Kanske syns vi på Å-hallen klockan 12 och hejar fram handbollstjejerna till en vinst?

Fredagskläder!

Jag älskar skjortor. Jag älskar jeansleggings.


Jag älskar stövlar med höga klackar och snygga detaljer.

Låter mitt liv för tillfället intressant?

Idag: Religionsprov och inlämningsuppgift samhällskunskap
Imorgon: Naturkunskapsprov och inlämningsuppgift historia

Ja, det har varit (är) en hektisk vecka, och därav har bloggen blivit nerprioriterad på sista tiden. Nu ska jag snart läsa igenom min historiauppsats för sista gången och sedan köra ett sista ryck med naturen. Repetera alla jäkla beteckningar för grundämnen, syror, joner, tänka igenom hur vi försurnar vattnet, hur atomer exciteras och hur elektronparbindningar håller ihop atomer till en molekyl. Och så vidare, alltså.


Har du trångt i garderoben? Köp en ställning vet jag!

I sommar kom jag på något alldeles perfekt; jag tog in en väderställning på rummet för att hänga kläder på. Eftersom jag behövde göra det precis då tog jag farmors ställning (hittade ingen att köpa), men nu hade mamma köpt en ny för någon dag sedan. Detta innebar att jag blev tvungen att ta ner alla mina tunikor och klänningar från den gamla för att sedan hänga upp dom igen på den nya. Det har jag i alla fall pysslat med nu, och se så behändigt det är med en sådan här ställning för de längre plaggen!


Nedan ser ni hur min garderob ser ut nu, och en byrå som också är full av kläder. Kan ni förstå att jag var tvungen att ta farmors ställning i sommar? Hur i hela friden kunde jag stå ut utan ställningen, med alla dom kläderna intryckt i den där lilla, sjukt opraktiska gareroben? :O



Om ni undrar vad jag gör...

Just nu består mitt liv av skolböcker. Det är lite jobbigt, men vad kan jag göra? Snart är det i alla fall lite lugnare, och gud så jag längtar!

Jag önskar att det vore en dröm, en jävla mardröm

Det är så jobbigt när man verkligen försöker, när man läser och läser, men ändå inte förstår ett skit. Idag har vi gjort andra delen av de här oförberedda engelskaproven som jag skrev om förra veckan, och denna del kan nog dra ännu längre åt helvete än den första, om det ens är möjligt?! Fan, vad det här gjorde mig på dåligt humör.

Mysig lördag!

Även denna kväll blev en myskväll med ett gäng tjejer, fast ikväll var jag på besök hos Emelie. Ost och kex (hur gott är inte det på en skala?!) och bara slappande, skönt! Vid halv två ringde i alla fall pappa och sa att han snart var framme vid Emelie (han skulle gå och hämta mig) men när Victor (Emelies bror) fick veta att jag skulle gå envisades han med att skjutsa hem mig. Så ja, vi tog upp pappa en minut ifrån Emelies hus och så skjutsade han hem oss. Jag var minsann hemma på en blinkning och slapp en promenad i mörkret!

Mysig fredag!

Igår hade jag det supermysigt med ett gäng sp-tjejer här hemma. Det blev go'mat, Idol och självklart en massa surr! Sådant gillar vi!

Nu ska jag försöka plugga lite och sedan blir det mat hos farmor och farfar. Därefter får vi se vad som händer!

Torsdag

Idag har jag gjort ett oförberett engelskaprov basserat på ordkunskap. Det gick åt helvete, åt helvete! Kanske får jag mitt första IG i hela mitt liv nu? Åh, nej, jag hoppas verkligen att jag chansade så pass bra att det i alla fall räcker till ett litet G, men jag är ärligt talat tveksam.

Nu börjar i alla fall träningsvärken komma mer och mer, om ni ville veta det. De flesta i vår klass var mer eller mindre stela idag, och det blev inte bättre efter ett ganska jobbigt idrottspass idag heller, om jag säger så. Men, det är sådant man får leva med helt enkelt.

Annat man får leva med är sista delen på historian som jag tänkte försöka börja med nu. Och ytterligae en sak är naturkunskapssidorna som ska läsas till imorgon. Men nu ska jag sluta gnälla och hoppas att nästa inlägg blir en aning positivare! Och nej, jag har inte glömt halloweenbilderna, jag har bara inte tid just nu!


Bra onsdag!

Idag på idrotten hade vi bodypump, rätt kul, men jobbigt.
När jag kom hem gjorde jag klart andra delen på historian. Bara en kvar nu - på den uppgiften alltså.
Ikväll tränade jag med Elin (E) och Jonna, och efteråt åt vi clementiner i bastun. Underbart!
Nyss, när jag kom hem från träningen, drog jag ihop en omelett, och den satt fint ska ni veta.

Det här har med andra ord varit en bra dag, men... hur blir morgondagen? Kommer jag ens ta mig upp ur sängen eller kommer träningsvärken efter ett bodypumppass (det första i mitt liv dessutom) samt ett annat träningspass på en och samma dag ta emot alldeles för mycket?

Handboll

Ikväll slog handbollstjejerna Domsjö på hemmaplan. Så jävla skönt att sitta på läktaren och se ett Kramfors som kämpar hela matchen ut, och dessutom vinner måste jag säga! Kung, bra jobbat!


Historia

Nej, nu ska jag försöka göra bort lite av historiauppgiftens andra del. Observera dock att jag skrev försöka, bli alltså inte förvånad om jag säger detsamma någon annan gång igen...

Halloweenfest!

Här har ni mitt klädval för gårdagens fest!


Den svarta grunden livade jag upp med massa silverkedjor och övriga smycken, samt röda naglar (förklaringen till det röda bh-bandet) med svarta blommor, som knappt syns på bilden!


Nu hade jag tänkt fortsätta med andra bilder från igår, men jag tror jag ändrar mig lite. Ska försöka få några bilder skickade till mig så jag kan visa er lite bilder från olika kameror, kanske imorgon eller så. Ja, så får det bli!

RSS 2.0