Bort med skogen, äntligen!

Jag antar att i princip varje människa som har läst min blogg har funderat över vad jag har för salgs smak, med tanke på min design på bloggen. Och jag kan säga er det, den är inte designad för fem öre, därför den ser ut som den gör. Jag har inte alls något tålamod med att klatra med en massa kodmallar som jag inte kan något om, därför tog jag första bästa färdiga "design" - och det blev en skog med jordklot framför varje rubrik(?!). Ungefär varje gång jag har bloggat har jag tänkt på hur ful min blogg är, men jag har helt enkelt för lite kunskap och ork för att ändra på det, och därav den information som nu kommer:
Jag kommer ganska snart att radera den här bloggen och fortsätta att blogga på frla.bloggagratis.se. Där är det mycket enklare att komma undan skogsbakgrunder och jordklot utan att behöva lägga ner allt för mycket tid och kraft. Ingen direkt kunskap behövs det heller, prefekt för mig med andra ord!

Nu kommer jag bara ha kvar denna blogg några dagar för att folk som brukar läsa förstår varför den kommer att tas bort. Men för er som läst detta, övergå till frla.bloggagratis i framtiden! Förmodligen för sista gången på denna sida - adjö!

Historia på en lördagkväll?

Hej igen! Nu blir det ytterligare ett inlägg idag, jag har nämligen inget bättre för mig för tillfället. Jag har just sagt adjö till mamma, pappa och en hel del kompisar som var här på någon slags förfest innan dom skulle ut. Det var sjukt roligt att kolla på dom, och snacka med dom, eftersom dom hade fått i sig mer eller mindre av alkoholhaltiga drycker. Det var ingen som skämde ut sig eller något sånt, men det var roligt att höra allt dom snackade om måste jag erkänna.

Som sagt, dom har åkt nu och vad har jag då att roa mig med? Det är till och med så illa att jag sitter här och överväger om jag ska ta och börja på mitt arbete om medeltiden, trots att det är lördagkväll. Då förstår ni kanske hur tråkigt jag har just nu, och därmed även varför jag skriver mitt tredje blogginlägg för dagen.

Nu blir det nog datorn och kanske historiaboken innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag vara på hallen strax före 10:20, då börjar Ramviks match, och den får man inte missa. Det innebär att jag inte kan sitta vaken hur länge som helst eftersom jag är van att sova alldeles för länge på dagarna så fort jag får chansen. Det får jag dock lov att ändra på nu när det är SM-spel i Kramfors, det kan jag inte dissa för att sova, som jag kan göra nästan när som helst annars. Det finns förmodligen fler där ute som tänker samma sak som jag, i så fall ses vi på Ådalshallen pigga och glada som aldrig förr hoppas jag! Nu ska jag inte dra ut på detta något mer, vi hörs!

En positiv summering

Nu är vi i mitten av helgen och vi har halva ledigheten kvar till en ny skolvecka drar igåg. Det har gått en månad sedan man började på Ådalsskolan. En hel månad? Jag förstår inte, tiden går så fort att jag inte hinner med. Jag menar, jag tycker det var nyss vi kom in i skolan första dagen, lite smått nervös över hur vilsen man skulle vara, men samtidigt med en rätt härlig känsla i kroppen och en gläde över att börja på något nytt. Efter en månad kan jag summera allt det nya till något positivit. Jag är nöjd att jag valde SP och inte NV, som jag funderade på att göra ett tag, det känns som om samhällslinjen passar mig bättre trots allt. Dessutom känns det som om vi har en betydligt bättre och roligare klass, vilket är väldigt betydelsefullt med tanke på att man ska umgås fem dagar/vecka i tre års tid. Jag känner mig nöjd med klassen, även fast det så klart finns vissa saker man skulle vilja ändra lite på. Överlag är det i alla fall bra tycker jag! De allra flesta verkar snälla och glada, och så klart är det vissa som har kommit varandra lite nämre. Det blir ju alltid som små "gäng" även fast alla egentligen går ihop med varandra, vilket är helt naturligt med tanke på att det finns olika typer av personer i en klass. Jag tycker att jag har kommit i kontakt med bra folk måste jag säga, och jag hoppas för allt i världen att personerna i fråga känner samma sak, då tror jag nämligen att vi kommer ha tre roliga år tillsammans. Men som sagt, det är ju viktigt att alla parter trivs för att det ska fungera, och jag hoppas att den förhoppningen stämmer överens med verkligheten!

SM

Hej! Nu kommer lite information om handbolls-SM för den som vill veta. Ramvik har spelat sin första match, och den var minst sagt inte spännande för fem öre. Ramvik vann nämligen med 44-2(!!!) och applåderna blev lamare och lamare för varje mål de gjorde... Nästa match de har är klockan 18:00 idag, och då sägs det att det kommer bli riktigt tufft. De ska tydligen möta ett lag som tog sig jättelångt i SM förra året, så det lär förhoppningsvis bli en spännande och riktigt rolig match att kolla på.

Nu är jag hemma för att käka och så, sedan bär det så klart av ner på hallen igen, vi kanske syns där!? Förra matchen var det typ helt fullt på läktaren och jag antar att det blir samma sak nu, roligt med lite liv i Kramfors!

Jag slänger säkert in ett inlägg under kvällen om inget annat kommer ivägen, adjö för en stund i alla fall!

El día

Tjenixen! Jag tycker att jag skriver samma saker hela tiden, men ärligt talat vet jag inte vad jag annars ska säga, och jag tänker nog inte förnya mig idag heller, så här kommer lite om min dag. Första lektionen var spanska. Vi gick igenom våra spanskaprov som vi gjorde i tisdags, och fick veta resultatet. Det gick riktigt bra måsta jag nog erkänna, skönt att börja bra, hoppas bara att det håller i sig nu också. Efter spanskan hade vi engelska, vilket gick skapligt för att var engelska, en ganska okej lektion trots allt faktiskt. Sedan var samhällskunskapen inställd, vilket resluterade i typ två timmars lunch. Vi gick och käkade och hann även med en sväng på stan då jag inhandlade en vattenfast mascara lagomt till badet(dock blev jag tvungen att tvätta bort allt smink efter typ en liter schampo i ögonen, aja, jag överlevde trots att jag såg död ut). När vi kom tillbaka på hallen var det en timme till idrotten skulle börja och vi ville gå in och basta och ta det lugnt. Men nej, det ville inte surtanten i kassan. Hon släppte inte in oss, så vi fick gå tillbaka på skolan efter en överenskommelse med Bobban och tanten att få komma in tolv-fem över tolv. Så kom vi tolv och vem tror ni inte kommer in i omklädningsrummet och gnäller? Då var vi tydligen tidiga, för nu var det helt plötsligt kvar över vi skulle komma(vilket var helt fel). Som tur var körde hon inte ut oss, utan vi fick stanna efter en uppläxning om att vi borde lära oss att lyssna(?!). Irriterar mig på sura människor känner jag! Aja, nog om det.

Efter badet slutade vi eftersom historian var inställd, sjukt skönt! Så var det middagsdags och mamma var på något ovanligt humör, hon var nämligen sugen att beställa mat. Sagt och gjort, det blev en Ciao ciao, och till det drack jag Cola(jag är onyttig, ja vet!). Gissa vem jag kände mig som under den middagen då? Ciao ciao och Cola, AnnaW i ett nötskal det!

Kvällen avslutades med lite tjejer på Ådalshallen, vi kollade på en handbollsmatch mellan tjejerna och typ hockeygrabbarna, roligt. Efter det blev det träning med Emelie. Jag gick 30 minuter och joggade 30 minuter samtidigt som jag kollade på Idol, rätt skönt faktiskt!

Nej, nu har det blivit ett långt inlägg, så nu ska jag ge mig. Nu väntar sängen på mig känner jag, skönt att vara läxfri idag dessutom. Adios amigos!

Kort om läget

Hej! Idag har jag varit med AnnaW, vilket jag fortfarande är, hon ska nämligen sova över här. Och just därför blir det inget skrivande ikväll, men det kommer nog imorgon antar jag. Nu vet ni hur det ligger till, nu har jag inte tid att skriva något mer, för vi ska strax lägga oss och snacka för att sedan sova så vi kommer upp imorgon, det är ju trots allt skola. Hej då!

Helgen

Hallå där! I helgen har uppdateringen varit riktigt dålig, och här har ni förklaringen:
I fredags åkte jag till Miss Jeffie(måste bara använda det smeknamnet bara för att det är världens vackraste och för att Jennifer hatar det) efter skolan. Vi skulle baka eftersom det skulle komma folk dit på kvällen, så vi for och handlade, träffade AnnaW på stan och mötte Carros som hängde med oss hem. Så började oth typ tio minuter efter bakstarten, så det slutade så klart med att jag fick göra både kakorna och rulltårtan i princip på egen hand, men det gick väl bra det också. Sedan for jag hem och käkade för att sedan snabbt återvända till Jeffa(ett annat av hennes favoritsmeknamn). Så började folket att ramla in, till slut var det jag, Jennifer, Carro, Anna, Jossi, Johannes, Simon, Kasim och Chrille som befann oss i huset där vi roade oss med fyrkamp, en annan lek, fikande, pratande, filmtittning och damp. Roligt! Så en bit in på natten begav jag mig hem, och somnade skönt, som vanligt.

Så var det lördagmorgon, eller rättare sagt förmigddag. Jag sov nämligen till typ två på dagen, vilket var otroligt härligt. Sedan var jag allmänt seg och gjorde nästan ingenting under hela dagen, föutom lite historia. På kvällskvisten någon gång kom i alla fall Johannes hit för att vara med Pontus, så då slog jag ihjäl en hel del tid genom att snacka med dom om lite allt möjligt. Det blev en lugn, men ändå härlig lördag, och jag somnade rätt så tidigt.

Så var jag framme vid sista dagen av helgen och det var Dannero som stod på schemat. Jag skulle jobba och det var precis vad jag gjorde från cirka halv tolv till halv sex. Sedan bar det direkt av till mormor som fyllde år, och så var den kvällen också över.

Idag har det varit skola som vanligt, och det var väl okej. Om en natt har jag spanskaprov, och just därför kanske jag borde avrunda nu för att plugga lite på det innan jag somnar sittande. Jag ska försöka göra något åt det, och det jag inte får in i huvudet nu får jag försöka att få in på vår lunchrast på 1,5h innan provet.

Nu ska jag verkligen följa mina ord och avrunda, adios!

Torsdag

Hallå på andra sidan datorn! Idag slutade vi kvart över ett, vilket var härligt som bara tusan! Sista lektionen var idrott och då passade jag på att träna på värkstan direkt efter, välbehövligt och skönt kan jag säga. Sedan bar det av hem för mat, det tackade min mage tacksamt över i det läget, kan jag lova.

När jag skrev om den här dagen när inget gick som det skulle fick ni veta att jag, efter många om och men, hade beställt lite kläder, som nu har kommit. Det jag behåller blir en stickad väst, en hög kjol, underkläder, och stupbyxor. Sedan ska jag byta en kofta till en mindre storlek, också kommer det en till koftaktig sak i samma veva, den fanns inte inne just nu. Kul med lite nytt i garderoben i alla fall!

Nu har jag nyss kommit hem från Jennifer, vi kollade på Idol, snackade, och skrattade med(och åt) Jeffas kära moder Eva. Nu måste jag avrunda och börja läsa lite om medeltiden, 40 sidor väntar på att bli lästa!!!

Kort om dagen fram till nu

Hola! En otrolig skön skoldag är avklarad. Sovmorgon, samhällskunskap, lunch, geografi, planering på idrotten, det var allt! Härligt! Däremot har vi både spanska- och engelskaläxa till imorgon. Eftersom jag ska kolla på fotboll klockan fem, och sedan träna så kanske det vore bra om jag gjorde något åt läxorna som ligger här framför mig och väntar nu, innan det blir för sent. Så får det bli, och därav detta relativt korta inlägg. Jag kanske slänger in några ord senare ikväll, men jag lovar inget, är nog bäst så, hejs!

Salladsnarkomanerna

Tjenixen! Idag var det en skön skoldag förutom att vi hade engelska vilket inte är ett dugg skönt. Lunchen var i alla fall lång eftersom vi hade inställd matte, 2,5h. Det fick Elin att komma med en lysande idé om att gå på stan och kolla lite och käka. Det beslutade vi oss för att göra, och efter lite kikande i storstaden gick vi in på Bakfickan och tog en stor sallad var. Vi satt där tillsammans med typ tusen lärare och förskolelärare, det var studiedag för alla så det var sjukt mycket lärarfolk som var ute och åt lunch. Bland annat Karin och mamma, som omringade oss på Bakfickan. I alla fall, efter att vi hade käkat klart satt vi kvar och snackade och då kände vi att vi inte var rikgit mätta. Jag hade en kupong med ett erbjudande att man fick två små sallader för ett pris, och efter lite rådgöring med Elin beslutade jag mig för att bjuda henne på en liten, och ta den andra själv. Sagt och gjort. Ja, du har fattat rätt - vi åt en stor OCH en liten sallad var! Tur att det var sallad, annars hade jag nog rullat fram nu.

Sedan blev det träning med Emelie och käk hos farmor och farfar. Nu sitter jag här och gör mest ingenting, däremot finns det saker som jag borde göra. Nämligen en spanskaläxa till imorgon, måste nog ta tag i den nu tror jag. Men mobilen finns vid min sida, så dra iväg ett mess om du känner för det. Här blir det i alla fall inte mer sagt just nu, adjöken!

Homespa och fotboll

Hejsan svejsan! Som jag skrev igår for jag till Jennifer för en bastukväll. Sagt och gjort, riktigt härligt blev det dessutom! Vi hade på oss masker, rengöringskrämer och allt möjligt vilket gjorde att vi kände oss jätterena och allt efteråt. Det var skönt, även om det egentligen kanske inte ens gjorde någon nytta. Efter bastningen satt vi och pratade ett bra tag med Jennifers föräldrar och sedan var det sängen som så härligt lockade.

Idag ringde väckaren klockan 07:00, vilket var otroligt jobbigt. Jag dröjde mig kvar till tio över, men då var det bara att kliva upp, det var nämligen samling 09:00 på IP för pojkallsvenskans bortamatch som vi skulle med på. De mötte Strand och matchen slutade 2-2 för den som ville veta det. Det var en trevlig dag i alla fall, mycket snack och grejer i bussen, speciellt på hemvägen, dit var jag mest extremt trött och tråkig.

Nu vet ni vad jag har pysslat med i helgen, hoppas att ni har haft en bra helg ni också! Imorgon börjar en ny vecka med SP08, går det lika fort och är ganska skönt, som det tidigare har varit, ska det nog inte vara några problem. Jag hör av mig, adios för ikväll!

Gårdagen och dagen

Hejsan! Som jag skrev igår kom det lite folk hit. Närmare bestämt var det Jennifer, Johannes, Milde, Tobbe, Carro, Magnus, Jonna, Kasim och AnnaW(som sov över), som jag fick besök av, trevligt! Inget speciellt att säga om den kvällen, förutom att jag hade kunnat stått kvar på Sylos till nu om inte ElinE, AmandaA och SimoneE hade stått där utanför när jag kom dit. Jag skulle nämligen hämta mat åt folket hemma hos mig, och jag visste egentligen inte vad det var jag skulle ha. Jag trodde inte heller att maten var klar, utan stod där ute och väntade och snackade lite. Till slut frågade tjejerna om jag hade beställt, då hade dom nämligen sett maten uppe på ugnen som tydligen var den jag skulle hämta, vilket inte jag hade sett. Tur att jag fick lite hjälp med det där tror jag, annars hade jag kanske inte varit hemma än ;)

Idag vaknade Anna och jag sega som vanligt, vi låg kvar i sängen i hundra år, och sedan kom Jennifer förbi. Det blev lite snack och en resa till Dollar och Hemköp. Nu ska jag packa lite grejer för att bege mig till Jennifer, vi ska ha en liten härlig spakväll hos henne. Vi köpte nämligen masker och grejer idag, så nu jävlar ska jag rensa och bränna bort porer och skit i ansiktet, hoppas jag!

Nej, nu ska jag rulla ihop madrassen som ligger och skräpar på mitt golv, sedan gå ner och kolla om mor min har fixat någon pastasallad till mig. Det hoppas jag verkligen att hon har, ska nämligen ha med mig den imorgon när jag, Jennifer, AnnaW och Carro ska åka med på grabbarnas fotbollsmatch. Eftersom jag ska sova hos Jejje måste salladen med nu på en gång, så det är bäst för mamma att hon har gjort den.

Som ni förstår blir det ingen uppdatering senare ikväll, däremot hör jag nog av mig imorgon om inget speciellt dyker upp, hej så länge!

Klater och åter klater

Hallå där! Just nu sitter jag och väntar på att det ska komma lite folk hit till mig, och då passar jag på att roa mig med att skriva några rader här. Nu är det helg igen, vilket känns riktigt skönt! Måste bara påpeka att veckorna går sjukt fort, är det bara jag som tycker det? Men det gör inte mig något, det är skönt att det rullar på, även fast jag trivs bra på skolan.

Igår blev det inget bloggande och det berodde på att jag helt enkelt inte hade tid. Dagen jävlades för mycket med mig för att jag skulle ha hunnit med det. När jag kom hem lade jag mig och sov lite(typ det enda positiva med dagen) sedan satte jag mig och plockade ihop en del kläder som jag skulle beställa här på Internet. Datorn var seg men efter en bra lång tid var jag klar, och då for jag till farmor och farfar för käk. Hade då lämnat ett stort A4-papper vid datorn där jag bad Pontus att inte stänga ner något, men när jag kom hem från farmor och farfar var allt nere ändå. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Det kan nog helt enkelt ha berott på att han glömde bort sig, det skulle inte förvåna mig.. Jag blev i alla fall galen och satte mig ner för att göra om allt, sedan hade jag lovat emelie att möta henne på träningsvärkstan kvart i åtta, så jag lämnade klädsidan uppe för att beställa efter tränandet. Väl framme på hallen sprack min hårsnodd och jag kände hur äcklig min nacke skulle vara efter träning med utsläppt hår. Så träffade jag annaw som var supersnäll och tog ur sin hårsnodd och gav den till mig, underbart bra!

Väl hemma efter träningen var alla kläder borta igen(!), det hade tydligen gått för lång tid, och jag var svinförbannad på mig själv, datorn och allt jävla klatrande. Jag hade engelska- och geografiläxa till idag och den fick jag tid att börja med klockan halv elva, vilket inte var så bra. Jag slet i alla fall ont en stund, sedan tillät jag mig själv att sova trots att glosorna inte satt till hundra procent, jag hade trots allt en matrast på mig idag också, tänkte jag.

Så kom jag till dagen idag, vilket inte var en lika jobbig dag som igår, tack och lov. Jag tänker inte berätta allt i detalj men skolan var rätt okej. Så kom jag hem och skulle plocka ihop alla kläder ännu en gång för att beställa. Jag fixade allt men när jag skulle beställa gick det så klart inte. Jag ringde Ellos och stod i telefonkö i typ hundra år, och när jag kom fram fick jag prata med en tant som inte kunde hjälpa mig ett piss. Det var fel kundnummer, personnummer och allt förbannat, men hon gjorde inte saken bättre minsann. Det slutade med att jag fick ringa upp igen, och ännu en till som inte förstod vad som var fel. Hon kopplade dock mig vidare till en kunnig människa som till slut såg till att beställningen gick att slutföra, tack för det! Nu är det klart och beställt, hoppas bara att paketet kommer till mig nu också då, så det inte ska klatra med det också.

Nej, nu ska jag inte skriva mer, det här är redan nu ett nog långt inlägg som det är. Nu har ni i alla fall fått veta lite om mina bekymmer igår och idag, visst är det lindrigt mot många andras, men ändå, det var sjukt drygt må jag erkänna! Vilket som, nu ska jag gå och vänta på folket. Ikväll sover annaw här, så det blir nog uppdatering imorgon antar jag. Ciao!

Allt och ingenting

Tjena! Nu blir det ett litet kort inlägg innan jag ska dra mig till sängs, säger väl som vanligt några ord om dagen. Började med sovmorgon(otroligt skönt) sedan var det tre so-ämnen och idrott som stod på schemat. Det gick fort och vi fick sluta tidigare också, så det var inga större problem. Sedan har jag bara slöat och på kvällskvisten kikade Jennifer och Carro förbi, vi kollade på Idol och jag fattar inte hur vissa människor ens kommer på tanken att söka. Ingen som helst självinsikt?! Men som tur var, några höjdare fanns det också gömda bland allt uselt som visades.

Imorgon är det brännbollsturnering för ettorna på skolan, och tacka gudarna för att det inte är obligatoriskt att vara med och spela säger jag bara. För mig passar publikuppgiften betydligt bättre, så jag kör på det! En slapp skön dag, hoppas att det går bra för de som tar på sig jobbet att spela från SP08 också. Det såg i alla fall skapligt ut idag på idrotten när vi spelade brännboll. Melina och Sofie gav mig intrycket att de enda dom gjorde på högstadiets idrott var att ta lyror, eftersom de knappt missade en enda boll, vilket känns riktigt positivt inför imorgon;)

Nyss sa mamma att om jag plockar undan alla kläder jag har slängda på rummet ska hon damsuga till mig imorgon, så tragiskt nog måste jag nog verkligen ta tag i det nu för att slippa damsuga själv. Ska fixa det nu, sedan blir det nog sängen ganska snart. Är trött trots att jag sover som en stock varenda natt, konstigt med sant. Tjolahopp!

Biokväll med Kramfors

Nu kommer till och med två inlägg på en och samma dag, det ser ljust ut, hoppas det håller i sig. Tänkte berätta att strax efter halv sex tog jag moppen in på stan för att möta Jonna, Carro, Jossi, Jennifer och Anna. Vi skulle gå och kolla på "Glenn" som jag skrev sist. Filmen började sex, och när klockan var cirka kvart i och vi var på väg att gå in kom det en gubbe som sa att det var fullt och dörrarna stängdes. Sen när kom risken att inte få plats på bion i Kramfors? Idag, vad jag vet. Ja, vad fanns det att göra? Vi satte oss på biblioteket för att vänta till nästa visning som var klockan halv åtta. Vi började köa(?!) vid sju och kom in först av alla, vilket innebar bra platser. Så gick det en stund och sedan var det fullsatt även då. Folket strömmade som aldrig förr i Kramfors!

Kanske borde nämna några ord om själva filmen också. Först visades det förresten en kortfilm som inte hade något med själva "Glenn" att göra, den var rolig måste jag säga. Sedan var det dags för rätta, "Glenn". Den var ovanlig och rolig den också, en del sjuka kommentarer där man bara var tvungen att skratta lite. Ja, ovanligt att se kramforsområdet, Fredrik Thelin m.fl. i en riktig spelfilm också för den delen.

Nej, nu ska jag läsa, hitta på något vettigt du också!

Rubrik

Hej igen! Jag vet att mellanrummen mellan mina inlägg fortfarande är alldeles för långa, men det är faktiskt fortfarande mitt internets fel. Nu har jag precis gjort lite nytta på mitt rum, har nämligen dammat hela skiten, och det känns skönt nu när det är gjort måste jag säga.

Jahapp, dagen har för övrigt varit riktigt skön. Hade sovmorgon till 10:20, religion, typ 1,5h lunch, spanska och sedan matte. Riktigt skönt med bara tre lektioner, dessutom när det var tre av de bättre. Nu ska jag snart käka och läsa lite Stig Larsson, har riktigt höga förväntningar på den boken med tanke på alla lovord som har slängts över den. Hoppas det stämmer! Sedan blir det till att åka ner på biografen för att kolla på "Glenn". Roligt att se en riktig film som delvis är inspelad här i Kramfors, ock kul att pojkallsvenskans lag är med några gånger dessutom. Nej, nu har jag nog inte så mycket mer vettigt att säga, så ni ska inte uppehållas längre, adjöken!

Det kommer, om än med långa mellanrum

Hej! Precis som sist, det var ett tag sedan förra gången, men nu får jag dock skylla det mesta på mitt Internet som tydligen inte vill samma sak som jag. Nu fungerar det i alla fall på Pontus dator, så jag får sitta vid den någon gång då och då så länge.

Jaha, vad har jag mer att säga? Tycker inte att det händer så speciellt mycket intressant att ta upp, men eftersom den andra veckan på SP snart är slut kan jag ju passa på att skriva några ord om det. Om jag ska fatta mig kort så känns det bra! Det beror säkert på en blandning av att linjen verkar passa mig(bortsett från engelskan&idrotten), att lärarna verkar bra och att klasen(bortsett från något bottennapp) är kalas. NEJ?! Robin, som även han går SP, har tydligen fått mig att säga kalas(dock första gången nu), men inte konstigt som han missbrukar det ordet dag ut och dag in, haha.

Ikväll har jag varit och tränat på Träningsvärkstan, så nu känner jag mig rätt seg i kroppen. Idag är vi läxfria, och jag tror att jag ska ta vara på det genom att gå och lägga mig i hyfsad tid och sova skönare än på länge, vilket då blir riktigt jäkla skönt med tanke på hur bra jag oftast sover.

Sí, det var allt för denna gång. Hoppas att Pontus inte har för avsikt att sitta vid datorn hela dagarna nu när mitt Internet strejkar. Om inte så kommer det förmodligen lite tätare uppdateringar för den som bryr sig(om det ens är någon som läser?!). Aja, nog om det, och nog om allt, adjö!

RSS 2.0